Sandokan

Kamperen in onze Sandokan is een avontuurlijk feest. Een Yurt is een traditionele nomadische woontent uit Mongolië, die bestaat uit een rond houten geraamte, afgedekt met canvas en een dikke laag wolvilt. Een ecologisch verantwoord onderkomen dus, zowel in het voor- als naseizoen zeer comfortabel.
Een hint voor toekomstige yurtbewoners: de Mongoolse samenleving is matriarchaal. Is de man niet goed voor zijn vrouw, dan vindt hij bij thuiskomst zijn bijl en laarzen bij de deur.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.


 thumb7_DSC3008
 thumb9_DSC3012


What’s in it for me?
De Sandokan is een knusse romantische Huurling voor vier personen en is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen en een stapelbed. De ruimte bestaat uit één gezellig woon-slaapvertrek.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze authentieke Mongoolse unit boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de houtkachel. Houtblokken zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.