Silverado

De Silverado gebouwd door de Fiction Factory, is ons pareltje. Verscholen op een beetje een geheim plekje onder de bomen , maar aan het water met je eigenste steiger voor de deur met uitzicht op één en al natuurschoon. Over tot rust komen gesproken.  Hier móet je eens in je leven in gelogeerd hebben.

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.


thumb2_DSC3154 thumb3_DSC3156What’s in it for me?
Deze bijzondere 4-persoons-accommodatie is uitgerust met een speciaal ontworpen bedmeubel, te vinden achter de wand van de keuken die de ruimte in twee deelt. Boven op de hoogslaper vind je een riant tweepersoonsmatras, en daaronder twee éénpersoons bedstedes. De Silverado bestaat uit één gezellige woon-slaapruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Dit pareltje boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de gaskachel in de woonkamer.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.