Bell Tent – Tinkerbell

Daar is ze dan! Onze Tinkerbell. Samen met haar ‘partner in crime’ Peter Pan op weg naar Nooitgedachtland, tijdens deze avontuurlijke tocht hier op de Lievelinge beland, hopelijk om in ons midden te blijven. Tinkerbell heeft haar plekje op de Heksenkring veroverd en staat daar als elf- achtige verschijning te stralen naast de Too Cool For School bus.

De Tinkerbell is een kleine maar fijne Huurling geschikt voor 2 personen bestaande uit één Belle tent. Wel het avontuurlijke van een tent niet de nadelen van een leeg gelopen luchtbed en andere die hard kampeer ongemakken. Een heerlijk opgemaakt tweepersoonsbed dat op je wacht. Een klein keukentje waar superromantisch een eitje op kunt koken voor bij het ontbijt. Meer heb je toch ook niet nodig!

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.What’s in it for me?

De Tinkerbell boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Keukenprinsen en prinsessen kunnen de sterren van de hemel koken op het tweepits kampeer gasstel. Een koelkast, potten, pannen, servies, bestek, theedoeken en basis keukengerei zijn aanwezig, net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Op het terras staat een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.

Als vanzelfsprekend kunnen onze tenten niet op slot.