Too Cool For School

Je hoeft niet te vechten voor een plekje op de achterbank. Too Cool For School, onze omgebouwde Amerikaanse retro-schoolbus, heeft plaats voor vier. En cool is-ie, deze robuuste Loadstar, die kanariegeel staat te shinen aan de bosrand. School’s out for summer!

Hier vind je de tarieven en als je direct wilt reserveren kan dat natuurlijk ook.
Aanvullende praktische info vind je onder de foto’s.

thumb1_DSC7081 thumb2_DSC3129 thumb3_DSC3307 thumb4_DSC3317 thumb5_DSC3319 thumb6_DSC3316 thumb7_DSC3322 thumb8_DSC3325 thumb9_DSC3328

What’s in it for me?
Deze stoere bus is uitgerust met een heerlijk comfortabele boxspring voor 2 personen en een stapelbed. Gezien de afstand tot het plafond is het bovenste bed bij uitstek geschikt voor een kind of een zeer slanke den. De Too Cool for School bestaat uit één gezellige woon-slaapruimte.

Jullie komen in een vers gespreid bedje terecht. Deze gele rakker boek je inclusief dekbedden, bedlinnen, kussens en een badhanddoek per persoon. Lekkere warme douches en toiletten vind je in onze kleurrijke gender neutrale sanitair gebouwen.

Om de boel fris en fruitig te houden zijn al onze huurlingen voorzien van een koelkast. Potten, pannen, servies, bestek, theedoeken zijn aanwezig net als een percolator voor het verse kopje koffie om de dag goed mee te beginnen.

Mocht het wat kouder zijn dan is het binnen alsnog lekker knus en warm rondom de houtkachel. Houtblokken zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Op het terras staat een grote eettafel en een gezellig zitje. Voor de deur vind je rondom jullie eigen vuurschaal een paar robuuste boomstammen om s’avonds heerlijk op weg zwijmelen bij een knisperend kampvuurtje.