Theater

Een unieke beleving op maat.
Samen creëren, eren & beleven is wat verbind.

Ons Lievelinge kunstenaarsduo & theatermaaksters Marrit de Jong en Marije Rokebrand ontwikkelen met bevlogen passie en verbeeldingskracht een unieke groepsbeleving voor jullie gezelschap.

Creatie

Een fantasierijk samenspel van kleur, materiaal, betekenis en creativiteit. Van het creëren van een totemketting tot ‘familiewapen’ en van hoofddekselarij tot magische metamorfose.

We kleuren graag buiten de lijntjes en zoeken naar de originaliteit. Een creatieve groepsactiviteit tussen de 2 & 3 uur waarin we samen iets maken en vele kanten op kunnen. De paradijsvogel in jou wordt sowieso wakker gemaakt.

Gesamtkunstwerk

Aan de slag met een uniek Gesamtkunstwerk.

Een tastbare vertaling van de herinnering die jullie deze dag of dagen met elkaar maken.

Dit kunstwerk gaat aan het einde van jullie Lievelinge-avontuur mee naar huis als persoonlijk symbool van jullie verbinding.

De kracht van het ritueel

Laat je meevoeren, een nieuwe wereld in, verwondering, samensmelting & fantasievol.

Elk ritueel vol natuurelementen, symboliek en mystiek. Er zijn drie peilers die we als vertrekpunt nemen voor de vormgeving van jullie rituele beleving.

Alle rituelen zijn een groepservaring tussen de 2 & 3 uur.

Verbinding

Wat zijn de gemene delers, de lijm en de kernelementen van jullie verbinding?

Hoe, voelt, ruikt, vormt deze zich om jullie heen? Dit gedachtengoed is de voeding voor het scheppen van jullie ritueel.

We werken met het bos, de natuur, fantasie & rituele attributen.

Innerlijke krijger

Iedereen heeft een krijger in zich, een krijger om te strijden, niet in gevecht maar strijden voor je passies, je familie, je geliefden, je dromen!

Soms ben je je krijger kwijt, verloren of nog niet gevonden, nog niet gezien, staan er angsten uit het verleden in de weg waardoor je krijger nog niet op kan staan.

We gaan opstaan voor jouw strijd, om achter je mooiste dromen aan te gaan en deze te bereiken.

Bij dit ritueel gaan we onze angsten en boze geesten vangen en loslaten zodat niets je krijger in de weg staat. We eindigen het ritueel met een verbindende groepsopdracht.

Liefde

Liefde is de kern van dit ritueel. Liefde voor jezelf, voor de mensen om je heen en de wondere wereld waarop wij leven.

We maken in het bos een kunstinstallatie dat in het teken staat van de L’amour en het verbinden met deze energie.

We werken met liefdesboodschappen, inzegeningen, de natuur, de ruimte en de kracht van het moment, die samenvallen tot een krachtig liefdesritueel.

Andere saus:

Boeken?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Vraag een offerte aan