hemelse kost diner bruiloft eten bruidsdiner spiegeltent
hemelse kost diner eten
buiten eten chef's tabel chefs shared dining diner
hemelse kost diner eten bruidstaart bruiloft
hemelse kost diner eten
hemelse kost diner eten ijs ijskoos ijsje
hemelse kost diner eten
hemelse kost diner eten ontbijt
hemelse kost diner eten taart bruidstaart
hemelse kost diner eten pizza
hemelse kost diner eten
Slide
hemelse kost diner eten bruiloft spiegeltent
hemelse kost diner eten
chefs table grande bouffe joske shared dining diner
hemelse kost diner eten
hemelse kost diner eten
hemelse kost diner eten ijs ijskoos bruiloft
hemelse kost diner eten
hemelse kost diner eten ontbijt
hemelse kost diner eten
hemelse kost diner eten pizza
hemelse kost diner eten

WAT WILLEN JULLIE ETEN & DRINKEN?

In de keuken van de Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en kopen daarom zoveel mogelijk lokaal in. Daarnaast maken we graag gebruik van het lekkers uit onze eigen moestuin.

Biologische buffetten en lange lunchtafels.

Een uitgebreid ontbijtbuffet tussen de bloemen op het middenterrein. Relaxed wakker worden onder de luifel in je eigen tempo. Een salade buffet op jouw eigen retraite. Een uitgebreide lunch aan lange mooi gedekte tafels met verse bloemen, kaarsen en fijne muziek op de achtergrond.

Kijk hier voor de mogelijkheden

hemelse kost cocktail cocktails

Bacchanaal is hier normaal.

Op elke locatie is een bar aanwezig, waar we een van tevoren besproken selectie aan dranken kunnen schenken. Wil je het diner nog even uitstellen maar wel de lekkere trek stillen? We hebben een veelvoud aan hapjes beschikbaar, van charcuterie tot patisserie; van broodplanken tot bittergarnituur.

Kijk hier voor de mogelijkheden!

Wellicht het meest geliefde eten ooit.

Ook wij zijn grote fans van pizza’s: daarom toveren we twee dagen per week onze eigen Kees & Kwartel om tot een pizzaparadijs. Maar ook voor grotere groepen hebben we ruimte in onze steenovens. Gooi er een aantal frisse salades tegenaan en een drankenarrangement, en je hebt een winnaar voor de kleinere feestjes des levens.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Zei er iemand festival?

Op de Lievelinge zijn we gek op vreemde snuiters op wielen – en graag geven we ze een tweede leven. Zo hebben we een hele menagerie aan foodtrucks opgebouwd, die los van elkaar inzetbaar zijn voor jouw bruiloft of feestje. De wagens hebben een eigen etensthema, maar het uiteindelijke menu wordt uiteraard altijd in overleg opgesteld.

Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare foodtrucks.

buiten trouwen festivalbruiloft festival bruiloft

BBQ-en op zijn lievelings

Met onze barbecue bakfiets / enorme barbecue driepoot kunnen we op (vrijwel) elke locatie een geheel verzorgde maaltijd met grillsporen aanbieden. BBQ-en op zijn lievelings, vergeet de bruin gebakken burgers. Bij ons staan ze in de rij voor de lekkerste vegetarische barbecue-gerechten, vers bereid in onze eigen keukens.

Kijk hier om te zien aan welke grillen je je kan onderwerpen.

Bij een bijzonder moment hoort een feestelijk diner.

We serveren het diner graag in de vorm van shared dining. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechten met elkaar deelt. Deze vorm van dineren past erg goed bij onze ongedwongen Lievelingesfeer.

Kijk hier voor een overzicht van mogelijke gerechten!