Voor ieder wat grills

Vegetarisch genieten is ons uitgangspunt. Niet alleen omdat het verrassend lekker is maar ook meteen een stuk duurzamer.

Onze chefs zien het als een uitdaging om ook de meest doorgewinterde carnivoren een groenterijk menu voor te zetten waar het water ze van in de mond loopt: na een barbecue-avond op de Lievelinge zie je de ware experimenteel-culinaire vrijheid die slechts een beperking kan geven. Zie hieronder voor een greep uit ons vlammend aanbod.

Ons BBQ-menu

  • Vleestomaat met parmezaan en basilicum;
  • Portobelloburger met geitenbrie;
  • Avocado met blauwaderkaas en gerookte amandelen;
  • Zoete aardappel en tzatziki;
  • Groene salade;
  • Bietstuk;
  • Bloemkool-furikakesteak;
  • Geroosterde salsa verde met asperge en manchego;
  • Geblakerde aubergine en courgette;
  • Stokbrood met aioli en kruidenboter.

Tóch een stukje vlees

Wij hebben een flinke portie idealisme in onze mik. Maar we zijn ook niet onrealistisch: sommige vleesliefhebbers worden er gewoon onrustig van als er niet één stukje vlees op hun bord ligt (arme drommels). Dus vooruit dan. Als het echt niet anders kan. Maar dan ook écht maximaal één per persoon.

En het vlees dát we serveren, komt dan wel van een goede bron: we werken uitsluitend met vlees van authentieke rassen van kleinschalige boerderijen van de Lindenhoff en vis uit duurzame visserijen van onze visboer Veerman.

We hebben bijvoorbeeld de volgende opties tot onze beschikking:

  • Venkelworst;
  • Kippendij met pindasaus;
  • Lamsrack;
  • Rib roast van Baambrugse Big;
  • Paardenbiefstuk.

Trek gekregen?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Stel je offerte samenBekijk de tarieven