Voor ieder wat grills

Vegetarisch genieten is ons uitgangspunt. Niet alleen omdat het verrassend lekker is maar ook meteen een stuk duurzamer. Wil je het pakket uitbreiden, kies dan een of meer van onze aanvullingen!

Onze chefs zien het als een uitdaging om ook de meest doorgewinterde carnivoren een groenterijk menu voor te zetten waar het water ze van in de mond loopt: na een barbecue-avond op de Lievelinge zie je de ware experimenteel-culinaire vrijheid die slechts een beperking kan geven. Zie hieronder voor een greep uit ons vlammend aanbod.

Ons BBQ-menu

  • Knolselderij-steak met miso glaze
  • Gemarineerde venkel met citroen
  • Aubergine met balsamico en geitenkaas
  • Spies met gemarineerde oesterzwammen
  • Seizoenssalade
  • Aardappelsalade
  • Stokbrood met dips

Tóch een stukje vlees

Wij hebben een flinke portie idealisme in onze mik. Maar we zijn ook niet onrealistisch: sommige vleesliefhebbers worden er gewoon onrustig van als er niet één stukje vlees op hun bord ligt (arme drommels). Dus vooruit dan. Als het echt niet anders kan. Maar dan ook écht maximaal één per persoon.

En het vlees dát we serveren, komt dan wel van een goede bron: we werken uitsluitend met vlees van authentieke rassen van kleinschalige boerderijen van de Lindenhoff en vis uit duurzame visserijen van onze visboer Veerman.

We hebben bijvoorbeeld de volgende opties tot onze beschikking:

  • Venkelworstje;
  • Lamsmerquez;
  • Gemarineerde Lamsspies;
  • Hele forel met verse kruiden;
  • Knoflookgarnalen;
  • Octopus tentakels;
  • Witte asperges met geklaarde boter en dragon (alleen in het seizoen).

Trek gekregen?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Bekijk de tarieven