feestlocatie gorinchem
foodtruck lievelinge
Barkoos 1
Viva Ignacio
pizzaovens kraaiennest
moeilijk foodtruck
foodtruck bakfiets
foodtruck trythai try thai

Mobiele maaltijden

De Lievelinge is eigenaar van een bijzondere verzameling foodtrucks. Vanuit deze mobiele keukens verschijnen de meest verrassende creaties op je bordje en wandel je lekker casual van truck naar truck.

De ideale optie voor als je voor de ongedwongen festivalbeleving gaat en voor de variatie van verschillende kleine gerechten kiest.

Onze foodtrucks bieden een greep uit de wereldkeuken. Elke foodtruck maakt een gerecht uit een andere windstreek. Wel hebben we een eigen twist aan deze gerechten gegeven, zodat we zo veel mogelijk gebruik kunnen maken van Nederlandse producten.

We koken met respect en aandacht voor de natuur en gebruiken graag lokale producten. We werken samen met boeren uit de buurt en kopen waar mogelijk duurzaam in.

Alle foodtrucks bieden een vega(n) optie aan. Gerechten uit een foodtruck hebben het formaat van een klein voorgerecht. Een aantal van deze gerechten vormt samen een hoofdmaaltijd. Afhankelijk van je goesting uiteraard, maar gemiddeld gaan er een stuk of drie per persoon wel in.

Hieronder worden ze aan je voorgesteld: we zetten ze graag in alle mogelijke samenstellingen voor je neer (en ze zijn ook los te huren).

!Moeilijk

!Moeilijk. is het Surinaamse paradepaardje van De Lievelinge. De bouw van de kar is gebaseerd op de koloniale huizen van Suriname en de vogelzangwedstrijden, welke een groot onderdeel zijn van de Surinaamse cultuur.

Tijdens het diner wordt !Moeilijk ingezet als gezonde keuken: we serveren er koude voedzame gerechten. Bijvoorbeeld onze rijkelijk gevulde, live geserveerde, verse, creatieve en gezonde seizoens-salades.
Je kan kiezen uit: Pokebowl met quinoa, kimchi en verse vis uit de Noordzee of een Salade van het moment.

Barkoos

Ook wel bekend als de IJskoos: onze truck met twee verschillende persoonlijkheden. Aan de ijskant fris, fleurig en vrolijk. Hier worden de fruitigste ijsbollen op knisperende horentjes getoverd. Het ijs wordt gemaakt door onze lieve buren van de IJsboerderij en is het toetje dat altijd bij iedereen in de smaak valt.

Aan de andere kant van de medaille zit onze bar Koos. Deze stoere gast is van vele markten thuis. Zonder blikken of blozen transformeert ‘ie van soepele cocktailshaker naar urban Barista. Met liefde schenkt ‘ie ook een wijntje voor je in. Één ding is zeker: zodra er geproost kan worden is Koos van de partij.

Wok Steady Crew

“The Wok Steady Crew” is geïnspireerd op authentieke rijdende foodtrucks uit Azië. Het Lievelingsgerecht dat in deze Oosterse verschijning bereid wordt, is Tom Kha Rivierkreeft: een romige gevulde soep met kokosmelk, groenten, koriander en rivierkreeft.

Pizzaovens

Onze klassieke houtovens bakken de meest smaakvolle en krokante pizza’s zo op je bord. Met Italiaanse passie bereid door onze pizzabakkers, en dat proef je! De ideale rijdende toevoeging aan je foodtruckpalet.

In deze houtovens bakken we pizza’s met een een ‘chef’s choice’ van toppings, maar we bieden altijd de drie opties per slice geserveerd.

La Boqueria

Bij uitstek de meest kleurrijke telg uit de familie: La Boqueria ziet eruit alsof ze zo is weggereden uit Park Guëll. La Boqueria is gebaseerd op de beroemde markt in Barcelona en het kunstige en kleurrijke werk van Gaudi.

Vanuit La Boqueria serveren we de lekkerste cocktails. De Caipiroska, Mojito, Moscow Mule of Gin Tonic bijvoorbeeld. In weekenden of vakanties rijdt onze cocktailbar regelmatig langs de veldjes om gasten te voorzien van een heerlijk drankje.

De BBQ Bakfiets

Onze stoere barbecuebaas, met genoeg grillcapaciteit voor een flinke groep hongerige omnivoren.

Hierop bereiden we de volgende heerlijke gerechten:
– Kipdij Saté met fried rice en satésaus
– Spies van gemarineerde paddenstoelen
– Broodje hamburger deluxe met kaas, sla, tomaat, ui en sauzen

Kies uit een van de bovenstaande gerechten.

¡Viva Ignacio!

Geïnspireerd op de traditionele Mexicaanse cultuur en de Chicano movement in L.A.

Vanuit deze kleurrijke verschijning serveren we een Knolselderij kebab: een pita met huisgemaakte kebab van knolselderij, vers van de spies gesneden. Geserveerd met verse groenten en sauzen.

kraaiennest locatie evenement verjaardag

Frietkot

Natuurlijk mag een lekker patatje niet ontbreken. Voor de frietliefhebbers onder ons hebben we ook nog de Frietkot. Hier serveren wij een heerlijk Patatje Stoof: verse frieten met een kalfs- of paddostoof.

Trek gekregen?

Alle foodtrucks zijn te boeken als onderdeel van een groter evenement.

Bekijk de tarieven
Vraag een offerte aan