Mobiele maaltijden

De Lievelinge is eigenaar van een bijzondere verzameling foodtrucks. Vanuit deze mobiele keukens verschijnen de meest verrassende creaties op je bordje en wandel je lekker casual van truck naar truck.

De ideale optie voor als je voor de ongedwongen festivalbeleving gaat en voor de variatie van verschillende kleine gerechten kiest.

Onze foodtrucks bieden een greep uit de wereldkeuken. Elke foodtruck maakt een gerecht uit een andere windstreek. We maken hierbij natuurlijk zo veel mogelijk gebruik van verantwoorde en verse producten. Alle foodtrucks zullen een vega(n) optie aanbieden. Gerechten uit een foodtruck hebben het formaat van een klein voorgerecht. 3 van deze gerechten staat gelijk aan een hoofdgerecht. De gemiddelde prijs per persoon per foodtruck is €7,50.

Hieronder worden ze aan je voorgesteld: we zetten ze graag in alle mogelijke samenstellingen voor je neer (en ze zijn ook los te huren).

!Moeilijk

!Moeilijk. is het Surinaamse paradepaardje van De Lievelinge. De bouw van de kar is gebaseerd op de koloniale huizen van Suriname en de vogelzangwedstrijden, welke een groot onderdeel zijn van de Surinaamse cultuur.

Tijdens het diner wordt !Moeilijk ingezet als hipster keuken: we maken er rijkelijk gevulde, live geserveerde, verse, creatieve en gezonde seizoens-salades.
Je kan kiezen uit: Salade van het moment of een Pokebowl.
(We serveren 1 item per boeking)

 

Barkoos

Ook wel bekend als de IJskoos: onze truck met twee verschillende persoonlijkheden. Aan de ijskant fris, fleurig en vrolijk. Hier worden de fruitigste ijsbollen op knisperende horentjes getoverd. Het ijs wordt gemaakt door onze lieve buren van de IJsboerderij en is het toetje dat altijd bij iedereen in de smaak valt.

Aan de andere kant van de medaille zit onze bar Koos. Deze stoere gast is van vele markten thuis. Zonder blikken of blozen transformeert ‘ie van soepele cocktailshaker naar urban Barista. Met liefde schenkt ‘ie ook een wijntje voor je in. Één ding is zeker: zodra er geproost kan worden is Koos van de partij.

Wok Steady Crew

“The Wok Steady Crew” is geïnspireerd op authentieke rijdende foodtrucks uit Azië. Het Lievelingsgerecht dat in deze Oosterse verschijning bereid wordt, is Laksa; een romige gevulde soep met kokosmelk, groenten, koriander, shitake en/of garnalen. 

Pizzaovens

Onze klassieke houtovens bakken de meest smaakvolle en krokante pizza’s zo op je bord. Met Italiaanse passie bereid door onze pizzabakkers, en dat proef je! De ideale rijdende toevoeging aan je foodtruckpalet.

In deze houtovens bakken we pizza’s met een een ‘chef’s choice’ van toppings, maar we bieden altijd de drie opties per slice geserveerd.

La Boqueria

Bij uitstek de meest kleurrijke telg uit de familie: La Boqueria ziet eruit alsof ze zo is weggereden uit Park Guëll. La Boqueria is gebaseerd op de beroemde markt in Barcelona en het kunstige en kleurrijke werk van Gaudi.

Vanuit La Boqueria serveren we de lekkerste cocktails. De Caipiroska, Mojito, Moscow Mule of Gin Tonic bijvoorbeeld. In weekenden of vakanties rijdt onze cocktailbar regelmatig langs de veldjes om gasten te voorzien van een heerlijk drankje.

De BBQ Bakfiets

Onze stoere barbecuebaas, met genoeg grillcapaciteit voor een flinke groep hongerige omnivoren.

Hierop bereiden we de volgende heerlijke gerechten:
– Kipdij Saté met fried rice en satésaus
– Knolselderij-steak met miso glaze
– Broodje hamburger deluxe met kaas, sla, tomaat, ui en sauzen

Kies uit een van de bovenstaande gerechten.

 

¡Viva Ignacio!

Geïnspireerd op de traditionele Mexicaanse cultuur en de Chicano movement in L.A.

Vanuit deze kleurrijke verschijning serveren we een
Krokante taco met Pulled Porc (of Pulled Jackfruit)
met Salsa verde, Chipotle, Crème fraîche en verse groenten.

 

Trek gekregen?

Alle foodtrucks zijn te boeken als onderdeel van een groter evenement.

Bekijk de tarieven