Mobiele maaltijden

De Lievelinge is eigenaar van een bijzondere verzameling foodtrucks. Vanuit deze mobiele keukens verschijnen de meest verrassende creaties op je bordje en wandel je lekker casual van truck naar truck.

De ideale optie voor als je voor de ongedwongen festivalbeleving gaat en voor de variatie van verschillende kleine gerechten kiest.

Ze serveren allemaal een bijpassend gerecht samengesteld uit de Lievelingsgerechtjes van ons keukenteam – met veel groenten, en uitsluitend vlees van authentieke rassen van kleinschalige boerderijen van de Lindenhoff. Hieronder worden ze aan je voorgesteld: we zetten ze graag in alle mogelijke samenstellingen voor je neer (en ze zijn ook los te huren).

!Moeilijk

!Moeilijk. is het Surinaamse paradepaardje van De Lievelinge. De bouw van de kar is gebaseerd op de koloniale huizen van Suriname en de vogelzangwedstrijden, welke een groot onderdeel zijn van de Surinaamse cultuur.

Tijdens het diner wordt !Moeilijk ingezet als vega saladebar: we maken er een pokébowl met quinoa, mango, limoen, avocado, soyasaus, kimchi, srirachamayonaise, sesamolie en ingemaakte rode ui.

Barkoos

Ook wel bekend als de IJskoos: onze truck met twee verschillende
persoonlijkheden. Aan de ijskant fris, fleurig en vrolijk. Hier worden de fruitigste ijsbollen op knisperende horentjes getoverd. Het ijs wordt gemaakt door onze lieve buren van de IJsboerderij en is het toetje dat altijd bij iedereen in de smaak valt.

Aan de andere kant van de medaille zit onze bar Koos. Deze stoere gast is van vele markten thuis. Zonder blikken of blozen transformeert ‘ie van soepele cocktailshaker naar urban Barista. Met liefde schenkt ‘ie ook een wijntje voor je in. Één ding is zeker: zodra er geproost kan worden is Koos van de partij.

Wok Steady Crew

“The Wok Steady Crew” is geïnspireerd op authentieke rijdende foodtrucks uit Azië. Het Lievelingsgerecht dat in deze Oosterse verschijning bereid wordt, zijn heerlijke Udon noodles met spitskool, wortel, prei, rode uit, taugé en tempeh.

Pizzaovens

Onze klassieke houtovens bakken de meest smaakvolle en krokante pizza’s zo op je bord. Met Italiaanse passie bereid door onze pizzabakkers, en dat proef je! De ideale rijdende toevoeging aan je foodtruckpalet.

In deze houtovens bakken we pizza’s met een een ‘chef’s choice’ van toppings, maar we bieden altijd de opties, vleesvis en vega.

Frietkuub

Uit onze Frietkuub serveren we een Lievelingse guilty pleasure: Frietje Stoof; friet met lamsstoof & mayo. Om letterlijk je vingers bij af te likken.

De BBQ-bolder

Onze stoere barbecuebaas, met genoeg grillcapaciteit voor een flinke groep hongerige carnivoren.

Hierop grillen we een heerlijke saté van gerookte tofu, atjar, pindasaus, nasi, cassave, seroendeng en sambal.

La Boqueria

Bij uitstek de meest kleurrijke telg uit de familie: La Boqueria ziet eruit alsof ze zo is weggereden uit Park Guëll. La Boqueria is gebaseerd op de beroemde markt in Barcelona en het kunstige en kleurrijke werk van Gaudi.

Vanuit La Boqueria serveren we een selectie van de lekkerste Spaanse tapas: geitenkaaskroketjes, geroosterde vijgen, crème van oude geitenkaas, brood & aioli van piment d’espalette en gemarineerde radijsjes.

¡Viva Ignacio!

Geïnspireerd op de traditionele Mexicaanse cultuur en de Chicano movement in L.A.

Vanuit deze kleurrijke verschijning serveren we op Eritrea geïnspireerde (vega/vegan) nacho’s met tomatensalsa, chili sin carne, guacamole, crème fraîche en oude cheddar.

Trek gekregen?

Alle foodtrucks zijn te boeken als onderdeel van een groter evenement.

Bekijk de tarieven