Shared Dining

Ook op de Lievelinge gaat de liefde door de maag. Onze smaakmakers koken met passie en op maat voor ieder event: van shared dining tot feestelijk Foodtruckfestijn en van ontbijt tot middernachtsmaaltje.

Bij ons kun je samen tafelen tijdens je bruiloft of event aan lange, gedekte en gedecoreerde tafels. Ons keukenduo maakt van het diner een van de hoogtepunten van de dag – ook als je een walking dinner wilt.

Ook met het eten willen we je een gevoel geven van waar je bent. We gebruiken daarom hoofdzakelijk lokale ingrediënten; op zijn minst Nederlands, maar nog het liefst uit onze achtertuin. Het zijn comfortabele en verrassende gerechten te gelijk.

Dat betekent dat je smaken zult herkennen, maar ook verrast zult zijn door combinaties en bereidingen. We koken graag buiten, dus in veel van onze gerechten zul je dat terug zien. Vuur, houtskool en rook spelen een belangrijke rol. Alle gerechten zijn gemaakt om met elkaar te delen, ze passen goed bij elkaar en elke combinatie zorgt dus voor een spannende gedekte tafel! Je kiest vooraf zelf de gerechten uit. Schuif gezellig aan!

Amuses

  • Zeeuwse oester; met komkommergranita met Hierbas de Las dunas
  • Olijvencake; met geitenkaascreme & zongedroogde tomaat
  • Coquille van koningsboleet; duindoorngel, hazelnootcrumble

Voorgerechten

Geserveerd met brood van bakkerij Kruim en kruiden uit onze moestuin

  • Gemarineerde mozzarella van waterbuffel; met gerookte aubergine crème, ingelegde venkel, crostini

  • Geroosterde witlof; met romesco saus, hazelnoten & dragonolie

  • Hollandse steak tartare; van dubbeldoelkoe met gerookte mayo, pickels, landcress

  • Gegrilde perzik & sugar snaps; met geitenkaas, gerookte amandel, muntolie, zongedroogde tomaat

  • Noedels met rivierkreeft; met tuinbonencreme, hollandse wasabi, zeewier, furikake

Hoofdgerechten

Geserveerd met een seizoenssalade & geroosterde aardappeltjes uit de oven

  • Gekonfijte pompoen; met een saus van geroosterde gist, gepofte wilde rijst & tijmolie
  • Geroosterde bloemkool; met pompoenpitten, ingelegde citrusvruchten & vadouvan crème fraiche
  • Procureur; Langzaam gerookt, met honing-glaze, seizoensgroente & mierikswortelsaus
  • Zeebaarsfilet; op de huid gebakken, romige citroenpolenta & antiboise
  • Risotto van Hollandse granen; gemengde paddenstoelen, krokante oesterzwam & basilicumolie

Desserts

  • Peren Tarte Tatin; vanille ijs en zeezoutkaramel

  • Hangop van boerderijyoghurt; witte chocola, coulis & vers seizoensfruit

  • Trio van chocolade; melkchocoladetaart, verse mandarijn, mandarijngel, pure chocolade & witte chocolade crumble.

Kindermenu

  • Bambino pizza; lekker veel groenten, maar ook een plakje salami (of iets anders in overleg)
    Of:
  • Friet met Snack; (groentekroket, kaassoufflé, frikandel), saus en appelmoes

    Of:

  • Pasta; met tomatensaus (vega)

Trek gekregen?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Vraag jouw event aanBekijk de tarieven