
Ook op de Lievelinge gaat de liefde door de maag. Onze smaakmakers koken met passie en op maat voor ieder event: van shared dining tot feestelijk Foodtruckfestijn en van ontbijt tot middernachtsmaaltje.
Bij ons kun je samen tafelen tijdens je bruiloft of event aan lange, gedekte en gedecoreerde tafels. Ons keukenduo maakt van het diner een van de hoogtepunten van de dag – ook als je een walking dinner wilt.
Ook met het eten willen we je een gevoel geven van waar je bent. We gebruiken daarom hoofdzakelijk lokale ingrediënten; op zijn minst Nederlands, maar nog het liefst uit onze achtertuin. Het zijn comfortabele en verrassende gerechten te gelijk.
Dat betekend dat je smaken zult herkennen, maar ook verrast zult zijn door combinaties en bereidingen. We koken graag buiten, dus in veel van onze gerechten zul je dat terug zien. Vuur, houtskool en rook spelen een belangrijke rol. Alle gerechten zijn gemaakt om met elkaar te delen, ze passen goed bij elkaar en elke combinatie zorgt dus voor een spannende gedekte tafel! Schuif aan..
Voor/tussengerecht
Geserveerd met brood van bakkerij Kruim en bloemenboter
- Burrata; waterkers, dukkah, appelstroop
- Knolselderij; citroentijm, quinoa
- Steak tartare; gerookte mayonaise, boekweit, landcress, pickles
- Rivierkreeft; komkommer, dragon, aardappel
Hoofdgerecht
Geserveerd met een verse seizoenssalade (aardappel, bladsla, radijsjes, etc).
- Gerookte spitskool; mosterdsaus, peer, shiitake
- Geroosterde hele bloemkool; hazelnoot, bonenkruid, beurre noisette
- Procureur; look, bosui, erwtjes, mierikswortel
- Harderfilet; courgette, kruiden, lamsoor, fenegriek
Nagerecht
- Panade; oost-indische kers, besjes, raberber, lavendel (lv)
- Chocolade surprise van Else
- Walnootroomijs, duindoorn, pompoenpitolie
Kindermenu
- Plaatpizza uit de oven, lekker veel groenten, maar ook een plakje salami (of iets anders in overleg)
- Friet met Snack (Groente kroket, kaassoufflé, frikandel), saus en appelmoes
- Ijsbakje
Trek gekregen?
Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen: