Shared Dining

Ook op de Lievelinge gaat de liefde door de maag. Onze smaakmakers koken met passie en op maat voor ieder event: van shared dining tot feestelijk Foodtruckfestijn en van ontbijt tot middernachtsmaaltje.

Bij ons kun je samen tafelen tijdens je bruiloft of event aan lange, gedekte en gedecoreerde tafels. Ons keukenduo Don Peridon & Fransjepan maakt van het diner een van de hoogtepunten van de dag – of je nu twee, drie of vier gangen wilt. We werken met veel groente, uitsluitend vlees van authentieke rassen van kleinschalige boerderijen van de Lindenhoff en vis uit duurzame visserijen van onze visboer Veerman.

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van wat we zoal als shared dining menu’s aanbieden:

Voorgerecht

Burrata – romige buffelmozzarella met tuinbonencrème, citroenworteltjes, gestoofde paprika en basilicumolie.

Gebrande avocado – met bloedsinaasappel, grapefruit, chioggiabiet, noten-chocoladecrumble en raapstelen.

Watermeloengazpacho – pittige gazpacho van watermeloen met feta en olijfolie

Brood met dipjes –Aioli de piment d’espelette, rodebieten-kikkererwtendip en doperwtenspread.

Brandade van kabeljauw – brandade op toast, met doperwtencrème, gepekelde wortel, doperwten en peterseliesalade.

Makreel – Gemarineerde makreel met wodka, citroenworteltjes, bietjes, sinaasappel en daikonkers.

Ceviche – Vis gegaard in limoensap met gember, koriander, zeekraal en zoetzure komkommer

Hertencarpaccio – met eekhoorntjesbrood, parmezaan, balsamico, pijnboompitten, basilicum en rucola

Serranoham – met geroosterde vijgen, portsiroop, geitenkaas, gerookte amandelen en raapstelen.

Rillette de canard – gekonfijte gans op een crostini met cranberry-kersencompôte, waterkers en zoetzure uien.

Hoofdgerecht (of tussengerecht)

Aubergine – van de barbecue met parelgort, zongedroogde-tomatensalsa, schapenfeta en pecannoten.
Risotto & gegrilde groenten – Paddenstoelenrisotto met gerookte oesterzwammen, asperges en koningszwam van de BBQ,
gepofte tomaatjes met salsa verde en jonge pecorino.
Gerookte bloemkool – van de barbecue, met bloemkoolcrème, in wijn en sinaasappel gegaarde venkel, geroosterde artisjok, doperwten, citroenworteltjes, gerookte amandelen
Portobelloburger – met geroosterde paprika, gegratineerde brie en gremolata, geserveerd met gebakken aardappels met aioli en tomatensalade.
Gevulde paprika – Geroosterde paprika gevuld met zongedroogde tomaten en parmezaan, geroosterde bloemkool, gepekelde citroen, gerookte amandel en peterselie.
Falafel – Huisgemaakte falafel, flatbread, bieten-hummus, gepekelde komkommer, couscous, tzatziki en srirachasaus.

Visstoofpot – Stoofpotje van verse vis uit de Noordzee, met schaal- en schelpdieren, geserveerd met pittige kikkererwtensalade
Catch of the day Vis bereid in de houtoven geserveerd met gegrilde prei, gepofte aardappeltjes en antiboise.
Kreeft (dagprijs) – Hele gekookte kreeft met gekonfijte krieltjes, salade van waterkers en tartaarsaus.

Hertensteak – van de barbecue, met knolselderij crème, gepofte bieten, geblakerde knolselderij, prinsessenboontjes, gepofteknoflookjus, chimmichurie
Lamsmerguez – Gekruide worstjes van de barbecue, met couscous, tzatziki,
bieten-kikkererwtencrème, ingemaakte bloemkool en rode uien
Buikspek – Sous vide gegaard buikspek, krokant gebakken op de barbecue, met zoete aardappel-andijviestamppot, tomaten-kruidensalsa en gepofte rode bieten.
Spareribs – van de barbecue, afgelakt met een gepofte knoflookjus, ovenaardappels, aioli, geroosterde tomaten en geblakerde aubergine.
Saté van fazantendijen – Sateetjes van de barbecue, met pinda-kokossaus, gebakken rijst, 63°-ei, sajoer-prinsessenboontjes, seroendeng, zoetzure salade en cassave

Komkommersoep – karnemelk / dragon / oude-geitenkaascrème / gerookte olie / suikerbrunoise

Langoustines – bisque / kokkels / vongole / rode mul / aardappelroulle / peterselieolie / gepofte tomaat

Nagerecht

Mintcake – met yoghurtijs, geroosterde perzik, sinaasappel en ginsiroop.

Cacaocake – met earl-greysiroop, zwarte-bessensorbet en Oost-Indische kers.

Kardemom crème brûlée – met hazelnotenijs, koffiesiroop, lange vingers en aardbeien in Pernod.

Boeken?

Klik op de button hieronder om jouw beste dag ooit te samenstellen:

Stel je offerte samen