slotfeest german
slotfeest
_DSC2979
slotfeest german
slotfeest german
weekender slider
weekender slider
weekender slider
previous arrow
next arrow

WONDERWENDE

Zinderende midzomerviering – 24 – 27 juni 2022

         

Vieren, vuren, verbinden, versieren, verwondering en vage zaken. Lievelinge non-stop, deze is van ons.

Midden in de zomer, staan we stil bij de wende van de zon. De bron van al het leven, vindt daar grotendeels zijn oorsprong. En terwijl het wonder zich voorzichtig omwentelt, ligt er alweer 10 jaar Lievelinge ziel in onze eigenwijze klei vergrendeld.

Midzomer, daar ben je dan, de dagen het langst, de nacht zinderend van extra magie, de Lievelinge opgeladen, overvloedig & rijp voor de pluk. Een speelplaats voor alle leeftijden (0-100jr).

Wat kun je verwachten?

Een weekend vol live muziek, theater, dansen, markt, workshops en circus. Laad je op aan een bron van gezamenlijke energie en liefde. Aan de voet van de zomer. In de gouden warmte van de zon. Laat je betoveren door zinnenprikkelende podiumkunsten. Stap uit je comfortzone bij de Diepe Grond. Verwonder en verdwaal. Zoals je ’t kent van onze slotweekenden, maar dan een beetje warmer.

Wonderwende is voor lievelingen van alle leeftijden! Het Kidslab & de 13+ Club zijn volop actief dit weekend, dus bring ‘m along!

Prijzen en boeken

De prijzen zijn exclusief kampeerplaats of huurling en je boekt dit weekend met minimaal 4 volwassen per kampeerplaats. Lukt dat niet en kom je met minder personen dan voegen we jou als ‘Blind Date’ toe bij een andere Wonderwende boeking.

Voor volwassenen € 85,-

Voor kinderen
12-18 jaar € 45,-

Voor kinderen
6-12 jaar € 25,-

Kinderen onder de 6 jaar zijn gratis

Kies de data 24-27 juni 2022 en het arrangement wordt automatisch toegevoegd aan je boeking.