evenementen evenement locatie
bruiloft bruiloften
bedrijfsevent bedrijfsdinges rituals
smart slider spiegelplein vieren
bruiloft bruiloften
1_DSC7881
spiegeltent feest dj silent disco dansen
bruiloft bruiloften
spiegeltent diner romantiek
Slide

Contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is De Lievelinge niet uit te leggen… Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Dan kan je het mooie plaatje in je hoofd werkelijkheid laten worden. 

Wil je iets komen vieren of organiseren bij ons, vul dan onderstaand formulier in.

Vraag jouw evenement aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw event te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om elke beleving uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!

Trouwen

L’amour, dat hangt bij ons van nature in de lucht. Dat ruik je, dat proef je en dat voel je. Net als de dansende vlinders in je buik op jullie trouwdag, de dag waarop jullie de liefde vieren.

Buiten trouwen op De Lievelinge is een beleving, een buitengewoon avontuur dat helemaal naar jullie eigen smaak wordt ingekleurd.

 

Meer informatie

Bedrijfsdinges

Creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderen in de natuur, out of the box heisessies, teambuilding spellen, inspiratiedagen en zakelijke (meerdaagse) getaways; De Lievelinge is zoveel meer dan een kampeerterrein.

 

Meer informatie

Vieren

Hang de regels aan de wilgen, vier als nooit tevoren. Gewoon omdat het kan.

Wat er ook te vieren valt, wij trekken graag onze toverdoos open om er een eigenzinnige draai aan te geven.

 

Meer informatie

Retraite

Nirwana is ons eigen stukje ‘heilige grond’, geschikt voor het realiseren van retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges.

Hier kun je al je retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges organiseren.

Meer informatie