Slide
voorstelling marije marrit
optreden artiesten muzikant muzikanten
8-beleven
lievelinge groen camping middenterrein
voorstelling marije marrit kidslab
slotfeest cocktailbar la boqueria
optreden artiesten muzikant muzikanten
7-beleven
feest neon
zin weekender
6-beleven
moestuin tuin der lusten
Tuinderlusten-79
Traktoer Featured
cocktailbar la boqueria
Massage Featured
klankenkoorts inclusiviteit

Experi­men­teel Bolwerk

Elk seizoen is de Lievelinge open van april tot en met oktober en binnen die maanden wordt er van alles gebrouwd, gebouwd, beleefd, uitgeprobeerd, gecreëerd en geëxperimenteerd.

Levenskunstenaars, artiesten, diepzielduikers en nietsvermoedende bezoekers komen hier elk seizoen weer samen in een bonte stoet aan variëteit. We dompelen je onder in muziek, theater, verrassingen en levenslust.

Welkom op ons stukje oerklei, de fundering voor creatie, verdieping, inspiratie en beleving. Kom het real live meebeleven of duik hieronder vast on-line in ons Lievelingspalet der dingen.

Artists in Residence

Ieder jaar worden we verrast met een oneindig gevarieerd palet aan Artists in Residence die hier de boel komen verrijken. Kunstenaars, creatievelingen, buiten-de-kadersdenkers en andersoortigen met een bijzondere blik en bijdrage aan onze kleurrijke plek.

Hieronder vind je de pareltjes die hun stempel al gedrukt hebben. Laat je meevoeren door deze online expositie van wat ooit in levende lijve te bewonderen was.

Ben je enthousiast geworden en zou je zelf ook graag een week of twee in ‘De Residentie’ verblijven terwijl je werkt aan jouw kunstzinnige project? Vul dan dit formulier in, dan neemt Marrit zo snel mogelijk contact met je op.

Meer Artists in Residence

Diepe Grond

De verdiepingsslag, terug naar jezelf, meegevoerd in het moment. De diepe grond is de bezonnen tegenhanger van wat de Lievelinge ook allemaal kan zijn. Een uitnodiging om écht even diep adem te halen, te verstillen en de maskers af te laten vallen. Binnen de Diepe Grond hebben we naast onze vaste succesnummers als yoga, hemelse massages en Qi Gong een levendig en vervullend aanbod aan diepzielduikerij. Laat je voeden door ons met liefde samengestelde aanbod.

Meer Diepe Grond

De Planken

Muziek doet leven, laat kippenvel ontspringen, ontroert en beweegt in de breedste zin van het woord. Zonder die snaar waar we ons maar al te graag door laten raken, zonder de trilling van de beat tot in de diepste dansende vezel, zonder haar, zonder die snaar is hèt ‘t gewoon niet.

Muziek is zó diep met ons DNA verweven. Ze is onze hartslag en de suis van ons bloed. Het is de gloed over dag en het toetje in het donker. Ze is dan ook ruim vertegenwoordigd in allerlei vormen en belevenissen. Hieronder een beeld van onze ‘muzikale menukaart’.
Eat your heart out.

Kidslab

Het Kidslab is onderdeel van onze creatieve hart en ziel. De plek waar we spelen met de verbeelding en de fantasie al snel de hoofdrol krijgt. Het leven is het speelveld, de kids de regisseur en de wereld het toneel waarin alles kan ontstaan.

Ons bevlogen kidslab bestaat uit een bonte verzameling Schitterlingen met ieder haar eigen smaak en bijzonderheid. Kom ontdekken en beleven, want woorden gaan de lading toch niet dekken. Laat je ondertussen inspireren door de beelden die zijn gevangen door onze plaatjesmakers.

Meer Kidslab

Van eigen bodem

De Lievelinge is een plek van creatie en ontwikkeling. Van samen maken, experimenteren en uitproberen. Binnen dit gedachtengoed ontpoppen er nieuwe talenten en bijzondere dingen.

In deze rubriek vind je alles van ‘Eigen bodem’. Hier met ziel en zaligheid gebrouwen en met trots gepresenteerd.

Smaak­makers

Onze wondere minimaatschappij wordt bewoond en bezield door een team passievolle types. Zo ook de Smaakmakers uit Lieveland, vol overgave toverend met ingrediënten die tintelen op je tong.

Omdat we onszelf graag een beetje uitdagen en verrassen, gooien we het soms ook even over een heel andere boeg. Gaan we op chique en koken we met sterren, allure en witte tafelkleden. Of gaan we wijnproeven en oesters eten, kaas leren kennen of op een tropische ijsexpeditie naar de buren. Ja, we houden van smaakmaken en beproeven… zin in zoete zindering en zaligheid.