bruiloft bruiloften
bruiloft bruiloften
karolina micha bruiloft
smaakstof dineren
smart slider spiegelplein vieren
bruiloft bruiloften
vieren-slide-3
karolina micha bruiloft
1_DSC7881
smaakstof rens
spiegeltent feest dj silent disco dansen
bruiloft bruiloften
bruiloft bruiloften
vieren-slide-2
spiegeltent diner romantiek
bruiloft bruiloften
Vieren-slide-5
Stokbroodje mjam mjam
Slide

Podium of rustoord, feesttuin of vergaderplek, hutje op de hei of locatie voor de liefde: de Lievelinge is zoveel meer dan een camping.

Of je van een écht bed houdt, of net zo lief je eigen tentje inkruipt ’s avonds. We hebben alle smaken in huis.

De Lievelinge is dé plek voor het vieren van de dingen des levens, dus dat doen we ook uitgebreid. Groots, meeslepend, knus, fleurig en alles er tussenin: elk weekend en elke vakantie ben je bij deze uitgenodigd om met ons mee te vieren. Maar ook geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenementen: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke (meerdaagse) get aways. 

We verwelkomen jullie graag in onze wondere wereld van oude schoolbussen, dromerige zweefmolens, kleurrijke foodtrucks en ons altijd brandende kampvuur. Ons veelzijdige terrein biedt eindeloze mogelijkheden voor de ideale invulling van jouw evenement.

We denken in kleuren, geuren, creatieve mogelijkheden en zien ieder event als een nieuw kunstwerk dat we met veel passie vormgeven. We helpen graag mee met het creëren van een onvergetelijke fuif, viering of festijn, of een inspiratievol en vruchtbaar evenement passend bij jullie wensen.

Vraag jouw event aan

Trouwen

L’amour, dat hangt bij ons van nature in de lucht. Dat ruik je, dat proef je en dat voel je. Net als de dansende vlinders in je buik op jullie trouwdag, de dag waarop jullie de liefde vieren.

Buiten trouwen op De Lievelinge is een beleving, een buitengewoon avontuur dat helemaal naar jullie eigen smaak wordt ingekleurd.

 

Meer informatie

Bedrijfsdinges

Creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderen in de natuur, out of the box heisessies, teambuilding spellen, inspiratiedagen en zakelijke (meerdaagse) getaways; De Lievelinge is zoveel meer dan een kampeerterrein.

 

Meer informatie

Vieren

Hang de regels aan de wilgen, vier als nooit tevoren. Gewoon omdat het kan.

Wat er ook te vieren valt, wij trekken graag onze toverdoos open om er een eigenzinnige draai aan te geven.

 

Meer informatie

Retraite

Nirwana is ons eigen stukje ‘heilige grond’, geschikt voor het realiseren van retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges.

Hier kun je al je retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges organiseren.

Meer informatie

Contact

Eerst even rustig de prijzen bekijken? Geen probleem! We hebben ze hieronder mooi voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de tarieven hier

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Dan kan je het mooie plaatje in je hoofd werkelijkheid laten worden:

Vraag jouw evenement aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw event te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om elke beleving uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!