bruiloft bruiloften
karolina micha bruiloft
smaakstof dineren
smart slider spiegelplein vieren
bruiloft bruiloften
vieren-slide-3
karolina micha bruiloft
bruiloften bruiloft
1_DSC7881
smaakstof rens
bruiloft bruiloften
bruiloft bruiloften
bruiloft bruiloften
vieren-slide-2
bruiloft bruiloften
bruiloft bruiloften
Vieren-slide-5
bruiloft bruiloften
Stokbroodje mjam mjam

Podium of rustoord, feesttuin of vergaderplek, hutje op de hei of locatie voor de liefde: de Lievelinge is zoveel meer dan een camping.

Of je van een écht bed houdt, of net zo lief je eigen tentje inkruipt ’s avonds. We hebben tal van opties voor je in petto.

De Lievelinge is dé plek voor het vieren van de dingen des levens, dus dat doen we ook uitgebreid. Groots, meeslepend, knus, fleurig en alles er tussenin: elk weekend en elke vakantie ben je bij deze uitgenodigd om met ons mee te vieren. Maar ook geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenementen: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke (meerdaagse) get aways. 

We verwelkomen jullie graag in onze wondere wereld van oude schoolbussen, dromerige zweefmolens, kleurrijke foodtrucks en ons altijd brandende kampvuur. Ons veelzijdige terrein biedt eindeloze mogelijkheden voor de ideale invulling van jouw evenement. We denken in kleuren, geuren en creatieve mogelijkheden. We zien ieder event als een nieuw kunstwerk dat we met veel passie vormgeven. We helpen graag mee met het creëren van een onvergetelijke fuif, viering of festijn, of een inspiratievol en vruchtbaar evenement passend bij jullie wensen.

Waar willen jullie het nog jaren over hebben?

Want dat legendarische bedrijfsevenement is hier binnen handbereik. We hebben zeeën aan ruimte, kilometers aan entertainment, een heel klein dorp aan zachte bedden en een food(truck)-verzameling waar je U tegen zegt. De U van utopisch, welteverstaan. Wat dacht je van onze spiegeltent als locatie?

Soms is de beste stap voorwaarts een stap naar binnen.

Want een gezond bedrijf is een bedrijf dat voortdurend blijft groeien door de verdere ontwikkeling van haar medewerkers. We hebben op ons terrein ruimte genoeg voor de verstilling, voor de groei en voor de groepsvorming. Of je nu een seminar, een teambuilding of heisessie wil organiseren: wij hebben alles in huis, ook voor een groep vrienden trouwens.

Hieronder vind je een greep uit onze mogelijkheden voor locaties, eten en drinken, overnachtingen en gebeurtenissen die jouw bedrijfsdinges een onvergelijkbare diepte kunnen geven.

Op zoek naar creatieve prikkeling?

Voor dat soort momenten zit je op de Lievelinge goed. Stap voor het moment in een andere wereld en droom verder hoe het soms ook nèt even anders kan. We hebben doordeweeks mooie plekjes en handige arrangementen, zo regel je in één ruk het eten en drinken voor de hele dag. De locaties waarin jouw team de knopen doorhakt en de bedden waarin ze ’s nachts weer kunnen opladen. Zo kun jij je volledig richten op jullie doel.

Mocht je meer willen personaliseren, dan kun je hieronder bij De Saus een greep uit de mogelijkheden vinden die we hiervoor aanbieden.

Wij maken graag de mooiste dag van je leven extra mooi.

Door de jaren heen hebben we de nodige huwelijken al mogen aankleden en zo langzaamaan zijn we dan ook echte experts geworden in lievelings trouwen. We hebben je daarover heel veel te vertellen, maar je kunt natuurlijk ook hieronder gaan grasduinen in wat de Lievelinge zoal te bieden heeft.

Wat is er nu mooier dan met leuke mensen een goed feestje vieren? Helemaal niks dus.

En dat vinden wij ook, ongeacht de reden: misschien gaat er een goede vriend trouwen en wil je hem nog een onvergetelijke nacht bezorgen. Misschien ben je jarig, en vind je dat een goede aanleiding om weer wat tijd door te brengen met lang verloren klasgenootjes. Al wil je komen vieren dat de kat van je achternichtjes buurvrouw van drie jaar geleden is genezen van zijn verkoudheid: wij weten raad met alle redenen die je voor minimaal 25 personen kan verzinnen.

Je kunt bij ons voor een heel weekend terecht, of doordeweeks vanaf een enkele dag (of nacht). Hieronder kun je uitgebreid neuzen in al het moois wat wij hiervoor te bieden hebben.

Een Lieveling is nooit uitgeleerd.

Heb jij jouw tweede natuur gevonden en deel je deze maar al te graag met de wereld? Wees welkom op onze locaties! We denken graag met jou mee in de zee van mogelijkheden.

Heb je interesse in een éénmalig dag(deel) om iets uit te proberen, of juist op zoek naar herhaling maar steeds in een andere behuizing? Bekijk hieronder wat er waar mogelijk is op onze locaties.

Op zoek naar de perfecte locatie voor een bijzonder schoolkamp? Op doordeweekse dagen van maandag tot vrijdag ontvangen wij jullie graag!

Zo organiseerde de Lievelinge samen met het Erasmus College uit Zoetermeer een theaterkamp voor 40 leerlingen van 5 VWO. Ze sliepen in een tipi-kampje op ons veldje Oebele en werkten elke dag aan hun zelfgeschreven script: ‘De Verknipte Bruiloft’.

Samen met onze voormalige Artist in Residence Katrien maakten de leerlingen zelfgemaakte maskers en werden ze klaargestoomd voor hun theateropvoering door onze Lievelingebewoners Marije en Lars. Donderdagavond voerden ze het eindstuk op voor eigen publiek & campinggasten.

Beginnen de ideeën te borrelen? Kom bij ons in de lucht!

Neem contact op

Kies de perfecte locatie voor jullie event

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke Amfitheater op het Verre Oosten. Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Het Verre Oosten

In het Verre Oosten ligt Neverland: een prachtig terrein. Hier staat onze grote trots: Spiegeltent de Romantiek. Inclusief het Spiegelplein en het Amfitheater biedt dit plekje ruimte aan 50 tot wel 350 personen.

 

Deze locaties zijn te huur van maandag-donderdag in het voor-en naseizoen (weekenden, vakantie- en feestdagen uitgezonderd).

Meer informatie

Het Hart van Lievelinge

In het Hart van de Lievelinge een prachtige tuin met deels overkapping, Jungle Bar Marie Laveau, restaurant Kees & Kwartel met de Domus, de Bedford en onze Zweefmolen.

 

In ons kloppende Hart komt iedereen samen, complete afhuur staat hier dus ook niet op het menu. Doordeweekse verhuur (ma-do) van het Liefplein of Jungle Bar Marie Laveau is op aanvraag.

Meer informatie

Haringbar

Aan ons privémeer: een groot terrein met een eigen bar en ongekende mogelijkheden. Door de stretchtent deels overdekt en geschikt voor een middelgrote happening van 35-75 personen.

 

Voor een (semi)buitenactiviteit, sfeervolle lunch, borrel of diner bij ondergaande zon zit je hier goed!

Meer informatie

Het Kraaiennest

Uitvalsbasis ahoy! Aan de overzijde van het meertje zit het Kraaiennest: een overdekte zitaanleiding voor ong 35 personen & toegankelijk voor alle recreatiegangers van het Lingebos
– of voor de bezoekers van jouw Grote Gebeurtenis.

 

Meer informatie

Nirwanaveld

Een verborgen schat in een onontdekt hoekje van Lieveland. Door haar ligging een kleine oase voor het organiseren van verbindende en verdiepende samenkomsten, retraites of activiteiten.

Welkom op Nirwana! Je vindt hier een prachtige ronde groepsruimte, de Boskapel, een onmisbare vuurplaats voor sterke verhalen rond het kampvuur, een ruime groepskeuken, en een luifel met een lange tafel om heerlijk samen te komen.

Meer informatie

Give me a Break

Heb je bij een bijeenkomst één of meerdere break-out ruimtes nodig? Wij hebben de ruimte om heel apart samen te zitten. We kunnen allerlei Vergader toevoegelingen, Hemelse Kost & Nattigheid tot aan de deur of veranda verzorgen, wat wil je nog meer?

 

Verhuur op doordeweekse dagen van maandag tot vrijdag.

Meer informatie

WAT WILLEN JULLIE ETEN & DRINKEN?

In de keuken van de Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van producten van onze eigen moestuin.

In de keuken van de Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van producten van onze eigen moestuin.

Biologische buffetten en lange lunchtafels.

Een uitgebreid ontbijtbuffet tussen de bloemen op het middenterrein. Relaxed wakker worden onder de luifel in je eigen tempo. Een salade buffet op jouw eigen retraite. Een uitgebreide lunch aan lange mooi gedekte tafels met verse bloemen, kaarsen en fijne muziek op de achtergrond.

Kijk hier voor de mogelijkheden

Bacchanaal is hier normaal.

Op elke locatie is een bar aanwezig, waar we een van tevoren besproken selectie aan dranken kunnen schenken. Wil je het diner nog even uitstellen maar wel de lekkere trek stillen? We hebben een veelvoud aan hapjes beschikbaar, van charcuterie tot patisserie; van broodplanken tot bittergarnituur.

Kijk hier voor de mogelijkheden!

Wellicht het meest geliefde eten ooit.

Ook wij zijn grote fans van pizza’s: daarom toveren we twee dagen per week onze eigen Kees & Kwartel om tot een pizzaparadijs. Maar ook voor grotere groepen hebben we ruimte in onze steenovens. Gooi er een aantal frisse salades tegenaan en een drankenarrangement, en je hebt een winnaar voor de kleinere feestjes des levens.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Zei er iemand festival?

Op de Lievelinge zijn we gek op vreemde snuiters op wielen – en graag geven we ze een tweede leven. Zo hebben we een hele menagerie aan foodtrucks opgebouwd, die los van elkaar inzetbaar zijn voor jouw bruiloft of feestje. De wagens hebben een eigen etensthema, maar het uiteindelijke menu wordt uiteraard altijd in overleg opgesteld.

Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare foodtrucks.

Grillen met groenten, vlees of vis

Met onze bbq bakfiets / enorme bbq driepoot kunnen we op (vrijwel) elke locatie een geheel verzorgde maaltijd met grillsporen aanbieden. BBQ-en op zijn lievelings, vergeet de bruin gebakken burgers. Bij ons staan ze in de rij voor de lekkerste vegetarische bbq gerechten, vers bereid in onze eigen keukens.

Kijk hier om te zien aan welke grillen je je kan onderwerpen.

Bij een bijzonder moment hoort een feestelijk diner.

We serveren het diner graag in de vorm van shared dining. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechten met elkaar deelt. Deze vorm van dineren past erg goed bij onze ongedwongen Lievelingesfeer.

Kijk hier voor een overzicht van mogelijke gerechten!

De Saus

Hieronder een greep uit de opfleurende mogelijkheden voor jullie event. We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Diepe Grond

Spiritualiteit anno nu, verdieping en verrijking

Diepe Grond

Ons platform voor bezinning.

Meer info

Lijn 04 Massages

Je verdiende, diepe ontspanning

Lijn 04 Massages

Inspanning? Ontspanning. It’s all about balance.

Meer info

Klub Kwiek

Kiplekker in je vel!

Klub Kwiek

Klub Kwiek is je dagelijkse dosis zelfzorg! Gymnastiek anno nu.

Meer info

Dagdeuntjes & Nachtsmacht

LievelingsDJ’s voor alle momenten van de dag

Dagdeuntjes & Nachtsmacht

Deuntjes om je dag of je nacht mee te omlijsten; te verwarmen; energie in te blazen.

Meer info

De Planken

Live vanaf één van onze podia..!

De Planken

Live muziek is bij ons een vaste waarde, waar veel aandacht en liefde in zit.

Meer info

Samenspel

Teambuilding op z’n Lievelings

Samenspel

Is jullie gezelschap toe aan wat verbinding? Of juist wat competitie? Bij de Lievelinge weten we daar wel raad mee.

Meer info

Van dromen naar reali­se­ren

Eerst even rustig de prijzen bekijken? Geen probleem! We hebben ze hieronder mooi voor je op een rijtje gezet.

Bekijk de tarieven hier

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Dan kan je het mooie plaatje in je hoofd werkelijkheid laten worden:

Vraag jouw evenement aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw event te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om elke beleving uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!

MWO

Maatschappelijk Wereld Opfleurend

moestuin dohaa
moestuin dohaa

De Lievelinge respecteert de aarde waarop we leven en de plek op de wereldbol die we mogen lenen. We streven ernaar dit stukje machtig mooie oerklei mooier door te geven aan degenen die na ons zullen komen. Tijdens het Lievelingetijdperk is het onze ambitie om een mens- en wereldopfleurende invulling te geven aan het Lieverijk en het bestaan. We bundelen de krachten van het individu tot een dynamisch collectief dat de zinnen prikkelt en bewustwording stimuleert. We nodigen eenieder uit het masker af te doen en zichzelf te ontdekken, te verdiepen en te worden wie we altijd al waren of willen zijn. Ben je een changemaker, een creatieveling, een initiatief of bedrijf dat zichzelf herkent in ons MWO-beleid dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken voor een offerte passend binnen jullie bereik.

Ons Manifest