vieren-slide-1
vieren-slide-2
vieren-slide-3
vieren-slide-4
Vieren-slide-5
vieren-slide-6
Bruiloft - Hospitality
Shared DIning
Stokbroodje mjam mjam
Bruiloft - Hospitality
Verweggistan
V&O Header

Podium of rustoord, feesttuin of vergaderplek, hutje op de hei of locatie voor de liefde: de Lievelinge is zoveel meer dan een camping.

De Lievelinge is dé plek voor het vieren van de dingen des levens, dus dat doen we ook uitgebreid. Groots, meeslepend, knus, fleurig en alles er tussenin: elk weekend en elke vakantie ben je bij deze uitgenodigd om met ons mee te vieren. Maar ook geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenementen: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke get aways.

We verwelkomen jullie graag in onze wondere wereld van oude schoolbussen, dromerige zweefmolens, kleurrijke foodtrucks en ons altijd brandende kampvuur. Ons veelzijdige terrein biedt eindeloze mogelijkheden voor de ideale invulling van jouw evenement. We denken in kleuren, geuren en creatieve mogelijkheden. We zien ieder event als een nieuw kunstwerk dat we met veel passie vormgeven. We helpen graag mee met het creëren van een onvergetelijke fuif, viering of festijn, of een inspiratievol en vruchtbaar evenement passend bij jullie wensen.

Waar willen jullie het nog jaren over hebben?

Want dat legendarische bedrijfsevenement is hier binnen handbereik. We hebben zeeën aan ruimte, kilometers aan entertainment, een heel klein dorp aan zachte bedden en een food(-truck)-verzameling waar je U tegen zegt. De U van utopisch, welteverstaan.

Soms is de beste stap voorwaarts een stap naar binnen.

Want een gezond bedrijf is een bedrijf dat voortdurend blijft groeien door de verdere ontwikkeling van haar medewerkers. We hebben op ons terrein ruimte genoeg voor de verstilling, voor de groei en voor de groepsvorming. Of je nu een seminar, een teambuilding of heisessie wil organiseren: wij hebben de capaciteiten en bijpassende arrangementen.

Hieronder vind je een greep uit onze mogelijkheden voor locaties, eten en drinken, overnachtingen en gebeurtenissen die jouw bedrijfsdinges een onvergelijkbare diepte kunnen geven.

Soms komt creativiteit in stappen.

Speciaal voor dat soort momenten hebben we op de Lievelinge mooie arrangementen in de aanbieding. Zo regel je in één ruk het eten en drinken voor de hele dag, de locaties waarin jouw team de knopen doorhakt en de bedden waarin ze ’s nachts weer kunnen opladen. Zo kun jij je volledig richten op je eigen missie.

Mocht je meer willen personaliseren, dan kun je hieronder de mogelijkheden vinden die we hiervoor aanbieden.

Wij maken graag de mooiste dag van je leven extra mooi.

Door de jaren heen hebben we de nodige huwelijken al mogen aankleden en zo langzaamaan zijn we dan ook echte experts geworden in lievelings trouwen. We hebben je daarover heel veel te vertellen, maar je kunt natuurlijk ook hieronder gaan grasduinen in wat de Lievelinge zoal te bieden heeft.

Wat is er nu mooier dan met leuke mensen een goed feestje vieren? Helemaal niks dus.

En dat vinden wij ook, ongeacht de reden: misschien gaat er een goede vriend trouwen en wil je hem nog een onvergetelijke nacht bezorgen. Misschien ben je jarig, en vind je dat een goede aanleiding om weer wat tijd door te brengen met lang verloren klasgenootjes. Al wil je komen vieren dat de kat van je achternichtjes buurvrouw van drie jaar geleden is genezen van zijn verkoudheid: wij weten raad met alle redenen die je voor minimaal 25 personen kan verzinnen.

Je kunt bij ons voor een heel weekend terecht, of doordeweeks vanaf een enkele dag (of nacht). Hieronder kun je uitgebreid neuzen in al het moois wat wij hiervoor te bieden hebben.

Kies de perfecte locatie voor jullie event

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke amfi theater op het Verre Oosten. Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Het Verre Oosten

In het Verre Oosten ligt Neverland: een prachtig terrein. Hier staat onze grote trots: Spiegeltent de Romantiek. Inclusief het Spiegelplein en het amfitheater biedt dit plekje ruimte aan 50 tot wel 500 personen.

Meer informatie

Het Hart van Lievelinge

In het Hart van de Lievelinge een prachtige tuin met deels overkapping, Jungle Bar Marie Laveau, restaurant Kees & Kwartel met de Domus, de Bedford en onze Zweefmolen.

Meer informatie

Haringbar

Aan ons privémeer: een groot terrein met een eigen bar en ongekende mogelijkheden. Geschikt voor in- als outdoor en zowel grote events als voor kleine toastmomenten.

Meer informatie

Het Kraaiennest

Uitvalsbasis ahoy! Aan de overzijde van het meertje zit het Kraaiennest: een overdekte zitaanleiding toegankelijk voor alle recreatiegangers van het Lingebos
– of voor de bezoekers van jouw Grote Gebeurtenis.

Meer informatie

Boskapel

Hoewel de Boskapel in het hoogseizoen als Huurling te krijgen is, is zij in het voor- en naseizoen uitermate geschikt voor groepsactiviteiten, trainingen en inspiratiebijeenkomsten.

Meer informatie

Give me a Break

Heb je bij een bijeenkomst een of meerdere breakout-ruimtes nodig? Wij hebben de ruimte om heel apart samen te zitten.

Meer informatie

WAT WILLEN JULLIE ETEN & DRINKEN?

In de keuken van de Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten. Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en maken daarom zoveel mogelijk gebruik van producten van onze eigen moestuin.

Bij een bijzonder moment hoort een feestelijk diner.

We serveren het diner graag in de vorm van shared dining. Shared dining is een vorm van eten waarbij je kleine gerechten met elkaar deelt. Deze vorm van dineren past erg goed bij onze ongedwongen Lievelingesfeer.

Kijk hier voor een overzicht van mogelijke gerechten!

Op de Lievelinge bakken we ze bruin.

Met onze handige verrijdbare BBQ-fiets kunnen we op (vrijwel) elke locatie een geheel verzorgde maaltijd met grillsporen aanbieden. Met de lekkerste vegetarische gerechten, vers bereid in onze eigen keukens.

Kijk hier om te zien aan welke grillen je je kan onderwerpen.

Wellicht het meest geliefde eten ooit.

Ook wij zijn grote fans van pizza’s: daarom toveren we twee dagen per week onze eigen Kees & Kwartel om tot een pizzaparadijs. Maar ook voor grotere groepen hebben we ruimte in onze steenovens. Gooi er een aantal frisse salades tegenaan en een drankenarrangement, en je hebt een winnaar voor de kleinere feestjes des levens.

Kijk hier voor de mogelijkheden.

Zei er iemand festival?

Op de Lievelinge zijn we gek op vreemde snuiters op wielen – en graag geven we ze een tweede leven. Zo hebben we een hele menagerie aan foodtrucks opgebouwd, die los van elkaar inzetbaar zijn voor jouw bruiloft of feestje. De wagens hebben een eigen etensthema, maar het uiteindelijke menu wordt uiteraard altijd in overleg opgesteld.

Kijk hier voor een overzicht van de beschikbare foodtrucks.

Bacchanaal is hier normaal.

Op elke locatie is een bar aanwezig, waar we een van tevoren besproken selectie aan dranken kunnen schenken. Wil je het diner nog even uitstellen maar wel de lekkere trek stillen? We hebben een veelvoud aan hapjes beschikbaar, van charcuterie tot patisserie; van broodplanken tot bittergarnituur.

Kijk hier voor de mogelijkheden!

De Saus

Hieronder een greep uit de opfleurende mogelijkheden voor jullie event. We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Diepe Grond

Spiritualiteit anno nu, verdieping en verrijking

Diepe Grond

Ons platform voor bezinning.

Meer info

Lijn 04 Massages

Je verdiende, diepe ontspanning

Lijn 04 Massages

Inspanning? Ontspanning. It’s all about balance.

Meer info

Klub Kwiek

Kiplekker in je vel!

Klub Kwiek

Klub Kwiek is je dagelijkse dosis zelfzorg! Gymnastiek anno nu.

Meer info

Dagdeuntjes & Nachtsmacht

LievelingsDJ’s voor alle momenten van de dag

Dagdeuntjes & Nachtsmacht

Deuntjes om je dag of je nacht mee te omlijsten; te verwarmen; energie in te blazen.

Meer info

De Planken

Live vanaf één van onze podia..!

De Planken

Live muziek is bij ons een vaste waarde, waar veel aandacht en liefde in zit.

Meer info

Samenspel

Teambuilding op z’n Lievelings

Samenspel

Is jullie gezelschap toe aan wat verbinding? Of juist wat competitie? Bij de Lievelinge weten we daar wel raad mee.

Meer info

Van dromen naar reali­se­ren

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Of je kunt het mooie plaatje in je hoofd werkelijkheid laten worden:

Vraag om een offerte

Eerst even rustig de prijzen bekijken? Geen probleem! We hebben ze hieronder mooi voor je op een rijtje gezet:

Bekijk de tarieven
Slide

M.W.O.:
Mens en Wereld
Opfleu­rend

Slide

M.W.O.:
Mens en Wereld
Opfleu­rend

De Lievelinge respecteert de aarde waarop we leven en de plek op de wereldbol die we mogen lenen. We streven ernaar dit stukje machtig mooie oerklei mooier door te geven aan degenen die na ons zullen komen. Tijdens het Lievelingetijdperk is het onze ambitie om een mens- en wereldopfleurende invulling te geven aan het Lieverijk en het bestaan. We bundelen de krachten van het individu tot een dynamisch collectief dat de zinnen prikkelt en bewustwording stimuleert. We nodigen eenieder uit het masker af te doen en zichzelf te ontdekken, te verdiepen en te worden wie we altijd al waren of willen zijn. Ben je een changemaker, een creatieveling, een initiatief of bedrijf dat zichzelf herkent in ons MWO-beleid dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken voor een offerte passend binnen jullie bereik.

Ons Manifest