zin weekender
zin weekender
diepe grond
circustuin
Slide
zin weekender
Slide

In onze ‘Bosbiotoop’ is er ruimte voor het gehele kleurrijke spectrum des levens. We omarmen kunst, creatie, groei en ontwikkeldingen in de breedste zin van het woord.

Binnen dit spectrum wordt door het Lievelab georganiseerd, programma gemaakt en gecreëerd. Dit zie je terug in de wekelijkse activiteiten en belevingen, in de door ons georganiseerde verdiepingsweken en de mogelijkheden voor creatie op maat voor bedrijfsevents, vieringen en andere groeimogelijkheden.

Daarnaast vind je aan de rand van het Lieveland Nirwana, ons eigen stukje ‘Heilige grond’. De stek voor het organiseren van een door jou zelf vormgegeven weekend of midweek en tevens de fundering voor onze eigen verdiepingsweken.

Ons programma

Van april t/m oktober hebben we wekelijks een wisselend programma op de Lievelinge voor al onze gasten, met als leidraad ons motto ‘Vieren&Verdiepen’. Op de Lievelinge kun je groeien. Niet enkel door het buitenleven en de ontmoetingen, maar ook door je onder te dompelen in ons programma.

Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens Qi Gong of Kung Fu geprobeerd, een ijsbad ervaren of in de ochtend gedanst? Heb je je stem al eens bevrijd, een soundhealing ondergaan of het bos ervaren met Shinrin Yoku?
Ben je wel eens op een low key open podium gestapt met een lied of verhaal? Heb je ooit een opgieting in de sauna ervaren of een diepe ademsessie?
Elke week valt er wel iets te ontdekken op de Lievelinge en in jezelf.

Bij ons kan je je comfort zone iets oprekken of er juist dieper in zakken.
Of het nu yoga of suppen, meditatie of storytelling is…
Zo’n beetje alles komt voorbij in de Lieve-klei.

Diverse locaties op ons terrein dienen als thuishonk voor verschillende programma onderdelen. Zo hebben we een strandje, een tipi, een Boskapel, een Spiegeltent, een Amfi theater, een Bedford podium, een Nirwana veld met stamtafel, een rondrijdend podium, een Kidslab, een Zweethut-plaats en een Niemandsland met sauna en massagewagen… Voor een kijkje in ons programma, klik hier.

Naast dit wekelijkse programma organiseren we ook diverse midweken en weekenden in thema. We trappen 14-18 april het seizoen af met onze weekender Nieuwe Haring, met alleen maar frisse en nieuwe performers. Van 12-15 mei hebben we een ZIN weekend, volledig in het teken van verdieping, bezinning, verwondering en spiritualiteit. Of het weekend rondom de Zonnewende, waar we de zomer vieren voor jong en oud. Block 23-26 juni vast voor Zonnebende. En reserveer hier je kaarten voor Utopia Horoscopia, ons slotweekend van 29 sep- 2 okt.  Maar ook midweken rondom Songwriting (Klankenkoorts) en Flow Arts (De Circustuin) passeren de revu.

Houdt onze socials en website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niks wilt missen rondom deze themaweken en -weekenden!

Jouw Programma

Niet alleen voor ontwikkel­dingen in de breedste zin van het woord is hier ruimte: ook voor de breedste groep die hier voor open staat.

Zo geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenement: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke get-aways.

Hierbij hebben we een veelvoudig programma te bieden, volledig toegespitst op dat waar jouw evenement behoefte aan heeft.

Een eigen stukje ‘heilige grond’, geschikt voor het realiseren van retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges.

Hier kun je al je retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges organiseren.
Op het Nirwanaveld vind je onze Boskapel, een mooie ronde groepsruimte, een ingerichte keukenkerk en twee comfortabele slaap-tipi’s voor elk 2 personen. Daarnaast is er een overdekt terras met een grote tafel om samen te kunnen eten.

Tot slot vind je er een onmisbare kampvuurplaats en ruimte voor het opzetten van jullie eigen tentenkamp. Al deze zaligheid kan indien gewenst nog aangevuld worden met onze Lievelingse extra’s zoals heerlijk eten, workshops op maat, activiteiten en belevingen.

Je huurt dit veld voor MWO (mens en wereld opfleurende) doeleinden voor een speciaal tarief:

Nirwanaveld
Inclusief kampeerplekken, luifel met grote stamtafel, kampvuurplaats, de ingerichte groepskeuken de Churchill en 2x tweepersoonsbed slaaptipi’s. De Boskapel als workshopruimte incl. yogamatten, dekentjes, schaapjes, meditatiekussentjes & decoratie.

€475,-
per nacht (alleen per 2 nachten aaneensluitend mogelijk doordeweeks)
€1425,-
weekend: vr-ma
€1425,-
midweek: ma-vr
€2850,-
week: vr-vr

Prijzen voor het Nirvanaveld zijn exclusief:
Schoonmaakkosten € 100,00
Linnenpakket€ 50,00
Reserveringskosten € 12,50
Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
Milieuheffing € 0,50 p.p.p.n.

We hebben dit seizoen een prachtig nieuw plekje gemaakt: een verscholen mini strandje.

Net voor de ingang van Nirwana kun je linksaf slaan, die prachtige brug over, en zie hier: een klein stukje magie. Hier vind je onze sauna, welke op aanvraag te huur is bij het Nirwana veld.

Een stukje verderop verstopt in de bosrand hebben wij een befaamde hut gebouwd van wilgentakken.

Op zoek naar een betere connectie met de natuur, de mensen om je heen en het universum als geheel? We nodigen je uit op onze STILTE PLEK, hier vind je onze tempel, onze massagewagen Lijn04 en er onze zweethut. Massages en / of een zweethut ceremonie zijn op aanvraag bij te boeken bij jouw retraite op Nirwana. Of kom op dagretraite tijdens één van de zweethutten die wij organiseren.