Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

In onze ‘Bosbiotoop’ is er ruimte voor het gehele kleurrijke spectrum des levens. We omarmen kunst, creatie, groei en ontwikkeldingen in de breedste zin van het woord.

Binnen dit spectrum wordt door het Lievelab georganiseerd, programma gemaakt en gecreëerd op de Lievelinge. Je vind dit element terug in de wekelijkse activiteiten en belevingen, in de door ons georganiseerde verdiepingsweken en de mogelijkheden voor creatie op maat voor bedrijfsevents, vieringen en andere groeimogelijkheden.

Daarnaast vind je aan de rand van het Lieveland Nirwana, ons eigen stukje ‘Heilige grond’. De stek voor het organiseren van een door jou zelf vormgegeven weekend of midweek en tevens de fundering voor onze eigen verdiepingsweken.

Ons eigen programma

Hocus Focus

Hocus Focus

Vijfdaagse retreat voor persoonlijke groei

 

Ontmoet elkaar, verdiep je werk, verrijk jezelf.

Stap voor vijf dagen uit je comfortzone en geef jezelf de tijd en ruimte om te werken aan je eigen project, plan, droom of wat het ook wezen mag dat je aandacht verdient. Wij zorgen voor super snel internet, een flinke dosis activatie, bevlogen inspirators en een prikkelend programma.

Lees meer

inner.space

inner.space

Multi­mediaal mediteren

 

Kies een paar dagen bewust voor diepe verbinding met jezelf.

inner.space werkt met een toegankelijke nieuwe vorm van meditatie en activatie die voorbij yoga en mindful­ness gaat. Iedereen kan dit ervaren via korte audio-visuele activaties, speciaal afgestemd op een doel of stemming.

Lees meer

Klankenkoorts

Klankenkoorts

Een uniek schrijvers­kamp voor singer-songwriters

 

Vind hier nieuwe inspiratie, samen­werking en ontwikkeling.

Met een team van enthousiaste huis­muzikanten en mede singer-songwriters dompel je je 5 dagen lang onder in klank, experiment en muzikaliteit.

In een met liefde samengesteld programma wordt je begeleid, gevoed en gestimuleerd om te creëren, te schrijven, te verdiepen en je dromen te verwezenlijken.

Lees meer

Jouw Programma

Niet alleen voor ontwikkel­dingen in de breedste zin van het woord is hier ruimte: ook voor de breedste groep die hier voor open staat.

Zo geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenement: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke get-aways.

Hierbij hebben we een veelvoudig programma te bieden, volledig toegespitst op dat waar jouw evenement behoefte aan heeft.

Welkom bij het Lievelab; het artistieke wiel van de Lievelinge: de ideeënmotor, kleigrond voor experiment. De verbinder en de verdieper.

Dit is de plek waar creatie zegeviert, waar werelden elkaar ontmoeten en verbindingen uit onverwachtse hoek je horizon verbreden, verdraaien, binnenstebuiten halen en opnieuw monteren, met wellicht een paar extra zintuigen toegevoegd aan je constellatie.

De toon wordt gezet, kleuren vloeien, diepe gronden worden aangeboord. Kinderen van nul tot honderd kleuren tot ver voorbij de lijnen.

Lievelab is de uitnodiging voor jouw ware, radicale zelfexpressie. De grote, gemene deler. Het hartstochtelijk en onophoudelijk kloppende hart van onze kleurrijke biotoop.