Elk seizoen is de Lievelinge open van april tot oktober en binnen die maanden wordt er van alles gebrouwd, gebouwd, beleefd, uitgeprobeerd, gecreëerd en geëxperimenteerd.

Levenskunstenaars, artiesten, bewuste bezielers en nietsvermoedende bezoekers komen er elk seizoen weer samen. Kunstenaars die in residentie verblijven, vrije werknomaden die komen verdiepen tijdens de Hocus Focus weken, kinderen die zich met hart en ziel inzetten voor Kidslabs theaterproducties en lievelingen uit alle hoeken die De Lievelinge gebruiken als experimenteel bolwerk.

AGENDA / HIGHLIGHTS

[custom-facebook-feed type=events cols=3]

Experimenteel Bolwerk

De Lievelinge als (klei)grond voor experiment. Naast onze vaste Lievelab onderdelen, wordt de Lievelinge ook dikwijls ingezet als Experimenteel Bolwerk, als Laboratorium voor kunst, muziek, theater en andere projecten. Zie hier wat er zoal wordt gebrouwen…

In het Kidslab wordt gecreëerd, geleerd, gespeeld, gebouwd, geëxperimenteerd en heel hard geoefend!

Elke themaweek wordt afgesloten met een Kidslab Productie in de vorm van een  locatietheatervoorstelling, beeldenroute, demonstratie of alles daar tussenin onder leiding van Roosmarijn Hesse. Zie hier de highlights!

THEMAS 2021

Artists in Residence Quarantine

Sinds 2018 roepen wij elk seizoen kunstenaars – in alle vormen – op om zich aan te melden voor een residentie op de Lievelinge. Dit houdt in: De kunstenaar (of het collectief) verblijft voor een korte periode (1 – 3 weken) in ons artiestenkamp ‘Bollywood’.