groeien zin weekender
groeien zin weekender schilderen
groeien zin weekender
groeien zin weekender
groeien zin weekender
groeien klankenkoorts
groeien zin weekender yoga
groeien klankenkoorts
Slide
groeien zin weekender
zin weekender
groeien zin weekender

In onze ‘Bostopie’ stimuleren we groei in de breedste zin van het woord. Hier jutten we goud, vieren expressie en geven haar vorm.

We kleuren buiten de lijntjes en omarmen verschillen. We leren door flaters en bundelen krachten. Binnen dit kleurrijke pallet programmeren en organiseren wij. Vanuit het Lievelab, de creatieve kern, wordt kunst, cultuur, muziek en verdieping, gebundeld tot wekelijks vernieuwende programma’s. Hier worden festivals geboren, fris talent opgepikt en nieuwe ontwikkeldingen de wereld in gezet.
Op zoek naar verwondering, verbinding en originaliteit op maat? Wat je ook organiseren wilt, van bedrijfsevent tot familieweekend, van teambuilding tot bruiloft, we maken er graag iets onvergetelijks van.
Verscholen ergens in het Noord-Westen ligt Nirwana, ons eigen stukje Heilige grond. De vruchtbare voedingsbodem voor de verdieping en de innerlijke mens. De plek voor bezinning, rust, vuur, en bewust samenzijn. Organiseer je graag zelf iets in deze hoek, dan is dit waar je met je gezelschap het beste landt.

Ons programma

Van april t/m oktober hebben we wekelijks een wisselend programma op de Lievelinge voor al onze gasten, met als leidraad ons motto ‘Vieren&Verdiepen’. Op de Lievelinge kun je groeien. Niet enkel door het buitenleven en de ontmoetingen, maar ook door je onder te dompelen in ons programma.

Heb je bijvoorbeeld ooit wel eens Qi Gong of Kung Fu geprobeerd, een ijsbad ervaren of in de ochtend gedanst? Heb je je stem al eens bevrijd, een soundhealing ondergaan of het bos ervaren met Shinrin Yoku?
Ben je wel eens op een low key open podium gestapt met een lied of verhaal? Heb je ooit een opgieting in de sauna ervaren of een diepe ademsessie?
Elke week valt er wel iets te ontdekken op de Lievelinge en in jezelf.

Bij ons kan je je comfort zone iets oprekken of er juist dieper in zakken.
Of het nu yoga of suppen, meditatie of storytelling is…
Zo’n beetje alles komt voorbij in de Lieve-klei.

Diverse locaties op ons terrein dienen als thuishonk voor verschillende programma onderdelen. Voor een kijkje in ons programma, klik hier.

Naast dit wekelijkse programma organiseren we ook diverse midweken en weekenden in thema.

Houdt onze socials en website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niks wilt missen rondom deze themaweken en -weekenden!

Jouw Programma

Niet alleen voor ontwikkel­dingen in de breedste zin van het woord is hier ruimte: ook voor de breedste groep die hier voor open staat.

Zo geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenement: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke get-aways.

Hierbij hebben we een veelvoudig programma te bieden, volledig toegespitst op dat waar jouw evenement behoefte aan heeft.

Een eigen stukje ‘heilige grond’, geschikt voor het realiseren van retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges.

Hier kun je al je retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges organiseren.
Op het Nirwanaveld vind je onze Boskapel, een mooie ronde groepsruimte, een ingerichte keukenkerk en twee comfortabele slaap-tipi’s voor elk 2 personen. Daarnaast is er een overdekt terras met een grote tafel om samen te kunnen eten.

Tot slot vind je er een onmisbare kampvuurplaats en ruimte voor het opzetten van jullie eigen tentenkamp. Al deze zaligheid kan indien gewenst nog aangevuld worden met onze Lievelingse extra’s zoals heerlijk eten, workshops op maat, activiteiten en belevingen.

Je huurt dit veld voor MWO (mens en wereld opfleurende) doeleinden voor een speciaal tarief:

Nirwanaveld
Inclusief kampeerplekken, luifel met grote stamtafel, kampvuurplaats, de ingerichte groepskeuken de Churchill en 2x tweepersoonsbed slaaptipi’s. De Boskapel als workshopruimte incl. yogamatten, dekentjes, schaapjes, meditatiekussentjes & decoratie.

€475,-
per nacht (alleen per 2 nachten aaneensluitend mogelijk doordeweeks)
€1425,-
weekend: vr-ma
€1425,-
midweek: ma-vr
€2850,-
week: vr-vr

Prijzen voor het Nirvanaveld zijn exclusief:
Schoonmaakkosten € 100,00
Linnenpakket€ 50,00
Reserveringskosten € 12,50
Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
Milieuheffing € 0,50 p.p.p.n.

We hebben dit seizoen een prachtig nieuw plekje gemaakt: een verscholen mini strandje.

Net voor de ingang van Nirwana kun je linksaf slaan, die prachtige brug over, en zie hier: een klein stukje magie. Hier vind je onze sauna, welke op aanvraag te huur is bij het Nirwana veld.

Een stukje verderop verstopt in de bosrand hebben wij een befaamde hut gebouwd van wilgentakken.

Op zoek naar een betere connectie met de natuur, de mensen om je heen en het universum als geheel? We nodigen je uit op onze STILTE PLEK, hier vind je onze tempel, onze massagewagen Lijn04 en er onze zweethut. Massages en / of een zweethut ceremonie zijn op aanvraag bij te boeken bij jouw retraite op Nirwana. Of kom op dagretraite tijdens één van de zweethutten die wij organiseren.