Slide
Slide
Slide
groeien smart slider
Slide
Slide

In onze ‘Bosbiotoop’ is er ruimte voor het gehele kleurrijke spectrum des levens. We omarmen kunst, creatie, groei en ontwikkeldingen in de breedste zin van het woord.

Binnen dit spectrum wordt door het Lievelab georganiseerd, programma gemaakt en gecreëerd op de Lievelinge. Je vind dit element terug in de wekelijkse activiteiten en belevingen, in de door ons georganiseerde verdiepingsweken en de mogelijkheden voor creatie op maat voor bedrijfsevents, vieringen en andere groeimogelijkheden.

Daarnaast vind je aan de rand van het Lieveland Nirwana, ons eigen stukje ‘Heilige grond’. De stek voor het organiseren van een door jou zelf vormgegeven weekend of midweek en tevens de fundering voor onze eigen verdiepingsweken.

Ons eigen programma

Jouw Programma

Niet alleen voor ontwikkel­dingen in de breedste zin van het woord is hier ruimte: ook voor de breedste groep die hier voor open staat.

Zo geven we doordeweeks graag de ruimte aan initiatiefnemers van buitenaf en de wereldverbeteraars met een zakelijk evenement: creatieve bedrijfsbijeenkomsten, groen vergaderen, out of the box heisessies, outdoor teambuilding, inspiratiedagen en zakelijke get-aways.

Hierbij hebben we een veelvoudig programma te bieden, volledig toegespitst op dat waar jouw evenement behoefte aan heeft.

Een eigen stukje ‘heilige grond’, geschikt voor het realiseren van retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges.

Hier kun je al je retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges organiseren.
Op het Nirwanaveld vind je onze Boskapel, een mooie ronde groepsruimte, een ingerichte keukenkerk en een comfortabele slaap-tipi voor 4 personen. Daarnaast is er een overdekt terras met een grote tafel om samen te kunnen eten.

Tot slot vind je er een onmisbare kampvuurplaats en ruimte voor het opzetten van jullie eigen tentenkamp. Al deze zaligheid kan indien gewenst nog aangevuld worden met onze Lievelingse extra’s zoals heerlijk eten, workshops op maat, activiteiten en belevingen.

We hebben dit seizoen een prachtig nieuw plekje gemaakt: een verscholen mini strandje.

Net voor de ingang van Nirwana kun je linksaf slaan, die prachtige brug over, en zie hier: een klein stukje magie. Je vindt op dit nieuwe stukje oever behalve onze massagewagen Lijn04 ook onze sauna, welke op aanvraag te huur is bij het Nirwana veld.

 

Een stukje verderop verstopt in de bosrand hebben wij een befaamde hut gebouwd van wilgentakken.

Op zoek naar een betere connectie met de natuur, de mensen om je heen en het universum als geheel? We nodigen je uit in de zweethut. Een zweethut ceremonie is op aanvraag bij te boeken bij jouw retraite op Nirwana.