evenementen evenement locatie
heisessie vergadering locatie buiten natuur
nike bedrijfsevent bedrijf
_DSC7940
bedrijfsevent bedrijfsdinges rituals
_DSC4741
hocus focus vergadering

Creatieve bedrijfsbijeenkomsten, vergaderen in de natuur, out of the box heisessies, teambuilding spellen, inspiratiedagen en zakelijke (meerdaagse) getaways; De Lievelinge is zoveel meer dan een kampeerterrein.

Een nieuwe blik, creatieve prikkel, vuur en verbinding; als dat is wat je zoekt, dan zit je bij ons wel goed. Ons veelzijdige terrein biedt eindeloze mogelijkheden voor de ideale invulling van jouw evenement.

We maken het plaatje graag compleet met ons pallet aan bijzondere overnachtingen en smaakmakers die zorgen dat je met je gezelschap lekker aan kunt schuiven zodat jullie ongestoord de diepte in kunnen duiken.

We denken in kleuren, geuren en creatieve mogelijkheden. Met of zonder overnachting, Hemelse Kost of extra activiteit: u vraagt, wij draaien.

Plan je event
unieke vergaderplek heisessie

Samenkomen in een Breakout Room, dat kan hier ook

Kom vergaderen in de natuur, met je voeten in Lievelinge-klei. Kies één van onze Breakout Rooms en stap samen een andere wereld in. Die frisse wind, wapperend haar; dat doet sowieso al goed. Tel daar de eindeloze mogelijkheden aan Hemelse Kost, out of the box ervaringen en teambuilding bij op en je hebt goud in handen. Onze Breakout Rooms zijn beschikbaar:

  • Voor groepen tot 12 personen
  • Met vergaderarrangement (serieus lekkere koffie, thee en fruitwater en evt. met onze huisgemaakte patisserie)
  • Met beamer, flipover en/of mogelijkheid tot wifi
  • Met een scala aan eetmogelijkheden en talloze aanvullende activiteiten
Bekijk onze Breakout RoomsPlan je event
teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten die jullie nooit vergeten

We noemen het onze Saus: de teambuilding activiteiten die jullie teamuitje dat extra smaakje geven. Of jullie nu komen verdiepen, ontdekken, verbinden, spelen of genieten: we hebben een scala aan teambuilding activiteiten waar je U tegen zegt. De U van utopisch, wel te verstaan. Een kleine greep uit onze Saus-mogelijkheden:

  • yoga
  • theater
  • ademsessies & ijsbad
  • vintage verkleedhoek
  • Qi Gong
Bekijk activiteitenPlan je event
heisessie bedrijfsuitje natuur buiten heidag

Heisessie organiseren op de Lievelingeklei

Lekker out of the box, in de natuur, buiten de lijntjes en eigenlijk overal om de hoek. Want een gezond bedrijf is een bedrijf dat voortdurend blijft groeien door de verdere ontwikkeling van z’n medewerkers. We hebben op ons terrein ruimte genoeg voor de verstilling, voor groei en voor groepsvorming. Daarna ploffen jullie neer op ons Kees & Kwartel-terras en – nog leuker – kruip je je nest in in een van onze knusse Huurlingen.

Bekijk onze Breakout RoomsPlan je event
heisessie vergadering locatie buiten natuur

Wij hebben ‘m: de perfecte evenementenlocatie

Van waterkant tot onze klassieke Spiegeltent: we hebben de plek voor jullie event. Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past. Voor retraites, presentaties, seminars of ander soort samenkomsten: we vinden jullie plaats op onze Lievelingegrond.

Onze prachtplekjesPlan je event

Blijf lekker plakken: teamuitje met overnachting

Of jullie nu een nacht, een weekend of een week komen: er staat een klein dorp aan zachte bedden klaar. Onze bonte verzameling van ongeveer dertig Huurlingen maakt jullie evenement compleet. Van tipi tot yurt en van Boom Dome tot Greyhound bus: samen vinden we het ideale stulpje voor jullie.

Bekijk onze HuurlingenPlan je event

"De Lievelinge is een superfijne locatie. De gasten waren erg te spreken over het eten en de plek. Denk dat jullie er een hoop campinggasten bij zullen hebben volgende zomer."

"Echt genoten. Bedankt voor jullie enorme gastvrijheid. De camping is super, de accommodaties en ook de barbecue zijn goed bevallen. Een extra compliment aan de yogalerares, die was erg fijn."

“Het was fantastisch! Wat een leuke plek is De Lievelinge. Het zat ook echt mee qua weer. Een van onze cliëntmedewerkers zei na afloop: "Dit was de mooiste vakantie van mijn leven". Dat dekt de lading wel en is precies waarvoor we het event organiseren. Dank voor jullie meedenken, organiseren en goede zorgen. Het was echt goed geregeld.”

"Heel graag willen we jullie nog bedanken voor de waanzinnige gave party! Wat was het uniek en bijzonder. Het thema van de presentatie paste echt naadloos aan bij de activiteiten – of andersom. We hadden nooit gedacht dat iedereen hier op deze manier ‘out of their comfortzone’ zou willen gaan! Volop positieve reacties en complimenten vanuit hier. Jullie ook als team waren geweldig; dank!"

"Onze bedrijfsmeerdaagse met overnachting was een waar feest. Zo verzorgd en liefdevol; precies waar we blij van worden. Dat er op De Lievelinge een plek is waar je tot diep in de nacht mag zitten was een feest. We hebben ontzettend genoten en zoveel plezier gehad. We hebben drie dagen in een soort Wonderland gelopen. Alles ziet er hier zo mooi, vrolijk en lekker anders uit."

"We hebben een fantastische middag gehad. Wat een beleving op jullie camping! Lekker gegeten en gedronken, complimenten voor jullie! Ik kom zeker nog eens privé langs om te genieten op jullie terras."

Hemelse kost

Ons Lievelingseten

In de keuken van De Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten.

 

Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en kopen daarom zoveel mogelijk lokaal in. Daarnaast maken we graag gebruik van het lekkers uit onze eigen moestuin.

Meer informatie

De Saus

Onze Lievelingsactiviteiten

We hebben tal aan extraatjes, gekkigheden en activiteiten die we uit de hoge hoed kunnen toveren. Samen geven we kleur en vorm aan jullie evenement.

 

We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Meer informatie

Jouw prachtplekje

Onze Lievelingslocaties

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke Amfitheater op het Verre Oosten.

 

Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Meer informatie

Contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen…
Mocht je hier je teamdag(en), heisessie, vergadering of wat dan ook willen organiseren, stuur ons dan een grove schets van jullie draaiboek op deze dag!

Vraag jouw evenement aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw event te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om jullie teamdag, heisessie of bedrijfsdinges uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!