Creatie Participatie

De Lievelinge is open van april tot en met oktober en binnen die maanden nodigen we muzikanten, kunstenaars, performers, coaches, diepzielduikers en alles daar tussen in uit. Samen creëren we elke week een oneindig gevarieerd programma.  

Wil jij graag een keer deel uitmaken van ons programma? Vul dan een van onderstaande formulieren in. Onze programmamakers nemen de tijd om te bepalen of jouw vorm van creativiteit en inspiratie in harmonie is  met  de visie van en de sfeer op  De Lievelinge. Als we enthousiast worden van jouw aanmelding, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Artiesten

Of je nu een live muzikant, theater- of performancekunstenaar, beeldende kunstenaar of een getalenteerde DJ bent, bij De Lievelinge zijn er eindeloos veel mogelijkheden om jouw kunstvorm te delen.

Vele artiesten gingen je al voor. Om te kijken welke podia we je kunnen bieden grasduin vooral verder op onze site. Wie weet sta jij dan binnenkort ook bij ons op de planken. In de Spiegeltent, de Bedford, het Amfi of …

Meld je aan via de button hieronder. Pas je in het Lievelinge programma, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

MELD JE HIER AAN

Artists in Residence

Heb jij een project dat je zou willen uitwerken op onze Lieve grond? We hebben bos, water, veld, strand, spiegeltent, bomen, vuur, zweefmolen, huttenbos, struiken, ruimte en gegarandeerd publiek.

We nodigen kunstenaars uit om een periode van maximaal drie weken in residentie te komen en te werken aan een eigen project. Audio, visueel, (ervarings)theater, installatie, onderzoek; alles is mogelijk. 

Voorwaarde is wel dat er interactief en origineel gebruik wordt gemaakt van de camping en de natuurlijke omgeving. Welke Artists in Residence je voorgingen vind je hier.

MELD JE HIER AAN

Diepe grond

De verdiepingsslag, terug naar jezelf, meegevoerd in het moment. De Diepe Grond is de bezonnen tegenhanger van wat de Lievelinge ook allemaal kan zijn. Een uitnodiging om écht even diep adem te halen, te verstillen en de maskers af te laten vallen.

Binnen de Diepe Grond hebben we naast onze vaste succesnummers als yoga, ijsbadsessies, hemelse massages en Qi Gong een levendig en vervullend aanbod aan diepzielduikerij.

Wil jij hier aan bijdragen? Vul dan onderstaand  formulier in en wie weet zien we je binnenkort op ons heilige stukje kleigrond.

MELD JE HIER AAN

Boekings kantoren
kunnen contact opnemen met
yannick@lievelinge.nl