retraite organiseren
retraite organiseren
retraite organiseren
retraite organiseren
retraite organiseren ceremonie
retraite organiseren
retraite zen caravan
retraite zin ceremonie
retraite zin ceremonie
ijsbad retraite
Circustuin
retraite innersound ceremonie
retraite yoga

Nirwana is ons eigen stukje ‘heilige grond’, geschikt voor het realiseren van retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges.

Hier kun je al je retraites, workshops en andere wereldopfleurende groepsdinges organiseren.
Op het Nirwanaveld vind je onze Boskapel, een mooie ronde groepsruimte, een ingerichte keukenkerk en twee comfortabele slaap-tipi’s voor elk 2 personen. Daarnaast is er een overdekt terras met een grote tafel om samen te kunnen eten.

Tot slot vind je er een onmisbare kampvuurplaats en ruimte voor het opzetten van jullie eigen tentenkamp. Al deze zaligheid kan indien gewenst nog aangevuld worden met onze Lievelingse extra’s zoals heerlijk eten, workshops op maat, activiteiten en belevingen.

Je huurt dit veld voor MWO (mens en wereld opfleurende) doeleinden voor een speciaal tarief:

Nirwanaveld
Inclusief kampeerplekken, luifel met grote stamtafel, kampvuurplaats, de ingerichte groepskeuken de Churchill en 2x tweepersoonsbed slaaptipi’s. De Boskapel als workshopruimte incl. yogamatten, dekentjes, schaapjes, meditatiekussentjes & decoratie.

€475,-
per nacht (alleen per 2 nachten aaneensluitend mogelijk doordeweeks)
€1425,-
weekend: vr-ma
€1425,-
midweek: ma-vr
€2850,-
week: vr-vr

Prijzen voor het Nirvanaveld zijn exclusief:
Schoonmaakkosten € 100,00
Linnenpakket € 50,00
Reserveringskosten € 12,50
Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n.
Milieuheffing € 0,50 p.p.p.n.

Vraag jouw retraite aan

"De Lievelinge is voor mij een bezielde plek, vol creatie, speelsheid, humor, verwondering en verbinding maar ook diepgang. De meditatievormen, meditatiereizen met klank en meditatie wandelingen, geef ik ook met diezelfde waarden en daarom is deze plek mijn Lievelingsplek om dit moois door te geven."

Maddy van @Maddytations

“We hebben het heerlijk gehad en onze gasten ook. Compliment voor de zorgvuldigheid van de aankleding van het terrein met planten, kaarsjes, wierrook etcetera. We komen graag weer terug.”

Hemelse kost

Ons Lievelingseten

In de keuken van De Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten.

 

Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en kopen daarom zoveel mogelijk lokaal in. Daarnaast maken we graag gebruik van het lekkers uit onze eigen moestuin.

Meer informatie

De Saus

Onze Lievelingsactiviteiten

We hebben tal aan extraatjes, gekkigheden en activiteiten die we uit de hoge hoed kunnen toveren. Samen geven we kleur en vorm aan jullie evenement.

 

We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Meer informatie

Jouw prachtplekje

Onze Lievelingslocaties

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke Amfitheater op het Verre Oosten.

 

Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Meer informatie

Contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is De Lievelinge niet uit te leggen…
Mocht je graag een retraite bij ons organiseren, stuur ons dan een grove schets van jullie idee.

Vraag jouw retraite aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw retraite te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om jouw retraite uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!