feestlocatie gorinchem feest locatie
ijskoos verjaardag vieren gorinchem feestlocatie
feestlocatie gorinchem feest locatie kinderfeestje verjaardag
feestlocatie gorinchem feest locatie verjaardag babyshower
feestlocatie gorinchem feest locatie kinderfeestje verjaardag
feestlocatie gorinchem feest locatie
bruiloft trouwen
ijskoos verjaardag
kinderfeestje verjaardag kraaiennest
verjaardag kraaiennest
kinderfeestje verjaardag kraaiennest
eten hemelse kost diner

Hang de regels aan de wilgen, vier als nooit tevoren. Gewoon omdat het kan.

Wat er ook te vieren valt, wij trekken graag onze toverdoos open om er een eigenzinnige draai aan te geven. We hebben zeeën aan ruimte, kilometers aan entertainment en talloze overheerlijke eet- en drinkmogelijkheden. Kortom, dé plek voor jullie kinderfeest, trouwjubileum, familiedag, schoolkamp, vriendenweekend of onvergetelijke fuif.
Die helpen wij je maar al te graag creëeren. Duik hieronder alvast in wat inspiratiebeelden en ons pallet aan mogelijkheden voor jullie festijn.
Plan jouw evenement

“We hebben echt een fantastische dag gehad. Alles was goed verzorgd en de kinderen vonden de bushcraft heel erg leuk. Dat ze brandnetel hebben gegeten was toch wel heel speciaal. En wat een fijn plekje is het Kraaiennest! Onze jarige heeft een dag gehad die ze niet snel zal vergeten!”

“We hebben een hele leuke avond gehad! De locatie was prachtig en gezellig aangekleed met de feestelijke tafels. We kregen een warm welkom van de gastheer. De barbecue was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar."

“Wat hebben wij een toffe tijd bij jullie gehad! We hebben enorm genoten van alles en in het bijzonder complimenten voor de gastheer, onze BBQ master. Supergezellige vent en maakte ook nog de heerlijkste dingen.
Maar ook voor de krav maga-docent, die geduld met ons had. Wij waren zo brak....”

Hemelse kost

Ons Lievelingseten

In de keuken van De Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten.

 

Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en kopen daarom zoveel mogelijk lokaal in. Daarnaast maken we graag gebruik van het lekkers uit onze eigen moestuin.

Meer informatie

De Saus

Onze Lievelingsactiviteiten

We hebben tal aan extraatjes, gekkigheden en activiteiten die we uit de hoge hoed kunnen toveren. Samen geven we kleur en vorm aan jullie evenement.

 

We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Meer informatie

Jouw prachtplekje

Onze Lievelingslocaties

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke Amfitheater op het Verre Oosten.

 

Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Meer informatie

Contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is De Lievelinge niet uit te leggen…
Mocht je graag een retraite bij ons organiseren, stuur ons dan een grove schets van jullie idee.

Vraag jouw evenement aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw evenement te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om jouw viering uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!