De liefde vieren

L’amour, dat hangt bij ons van nature in de lucht. Dat ruik je, dat proef je en dat voel je. Net als de dansende vlinders in je buik op jullie trouwdag, de dag waarop jullie de liefde vieren. Trouwen op de Lievelinge is een beleving, een buitengewoon avontuur dat helemaal naar jullie eigen smaak wordt ingekleurd.

We hebben al veel liefdesgeluk van dichtbij mee mogen maken: van knus en bescheiden tot extravagant en flamboyant en alles ertussenin. Om het allemaal lekker soepel te laten verlopen hebben we een vast trouwtarief in het leven geroepen. Het Lievelinge trouwtarief is een bomvol totaalpakket waarmee je heerlijk onbezorgd het altaar tegemoet danst. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is volmondig ja te zeggen; de rest regelen wij.

Het Spiegeltentarrangement van €7850,- is inclusief het fantasievolle Neverlandterrein met eindeloze mogelijkheden. De mystieke Spiegeltent heeft haar strepen als swingende dansvloer wel behaald en doet zich niet onder voor een ceremoniële schouwburg. Het Amfitheater is de perfecte plek voor een muzikale uitspatting, maar ook de tranentrekkende toespraak komt er lekker uit de verf.

Je hoeft niet meer na te denken over de personeelskosten*, het organiseren, het versieren, het dekken van de tafels met prachtig servies of de glanzende glazen die vol verwachting klaar zullen staan om hun eerste druppels te ontvangen. Onze technicus zorgt voor een strak licht- en geluidsplan.

Tot 23:00 mag de muziek over de boxen in de Spiegeltent, hierna gaat het feestje indien gewenst over in een silent disco tot max 01:30 uur. Voor de doorzakkers onder ons brand het vuurtje bij het Lievelinge Hart altijd.

Het vuur brandt, de styling is check, de lampjes fonkelen en het bestek glimt. En aan de rand van de zaal staat een stralend team klaar, dat ervoor zal zorgen dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreken zal.

* m.u.v. Partymanagement fee 4% van A tot “Ja”

What’s in it for us?

In het vaste Lievelinge trouwtarief zitten de volgende prachtigheden inbegrepen:

 • Huur van ons ‘Festivalterrein Neverland’;
 • Huur van onze authentieke Spiegeltent ‘De Romantiek’ inclusief meubilair, bar met koelingen en tapinstallatie, podium, DJ-booth, Tentkachel, aankleding, deco en 100 jaar aan feestziel;
 • Huur van ons Spiegelplein inclusief eiken meubilair, feestverlichting, buitenverlichting, grote vuurschaal, aankleding en deco;
 • Huur van ons buitenpodium & ceremonieplek inclusief volledige aankleding en decoratie; met geluidsversterking en licht voor je ceremonie;
 • Huur van onze volledige geoutilleerde Spiegelkeuken voor je diner, borrelhapjes en middernachtsmaaltje;
 • Huur van een gastheer of gastvrouw voor de productie van je bruiloft en ter ondersteuning van de ceremoniemeesters;
 • Huur van een team van professionele koks en bedienend personeel;
 • Op- en afbouw van je bruiloft en technische ondersteuning, de hele dag door ons Terreinteam;

Hoewel we veel in huis hebben, moeten we toch enkele zaken nog inhuren. Hiervoor werken we met vaste partners, die ook in het trouwtarief inbegrepen zitten:

 • Een Licht-&-Geluidspakket (inclusief technische bemanning, 16x multi color led par, 8x spot moving head, 2x 500W PC frontlicht met dimmer, Electro Voice Tour X geluidssysteem, Allen & Heath mixer, Sennheiser draadloze microfoon, RCF DJ monitor en Pioneer CDJ’s DJ-set);
 • Een huisstylist voor de aankleding van je ceremonie, diner en feest;
 • Een bloemenpakket inclusief ‘bloemenmeisje’ voor het schikken van een rijk pakket aan vazen met bloemen;
 • Servies, keukenmaterialen, bestek, glaswerk & tafellinnen.

Wanneer kun je trouwen op de Lievelinge?

Trouwen en/of jullie trouwfeest vieren op de Lievelinge is mogelijk in het voor- en naseizoen op doordeweekse dagen van maandag tot donderdag (vakantie- en feestdagen uitgezonderd). In de weekenden programmeren wij zelf en is trouwen niet mogelijk op onze Lievelingsplek.

Contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen…
Mocht doordeweeks trouwen in jullie agenda passen, stuur ons dan een grove schets van jullie draaiboek op deze bijzondere dag!

Stuur een mailTarieven voor groepen
Vraag een offerte aan