_DSC5254jw
bruiloft bruiloften
vieren-slide-3
bruiloft bruiloften
1_DSC7881
smart slider spiegelplein vieren
karolina micha bruiloft
vieren-slide-2
spiegeltent diner romantiek
Vieren-slide-5
Stokbroodje mjam mjam
Slide

L’amour, dat hangt bij ons van nature in de lucht. Dat ruik je, dat proef je en dat voel je. Net als de dansende vlinders in je buik op jullie trouwdag, de dag waarop jullie de liefde vieren. Buiten trouwen op De Lievelinge is een beleving, een buitengewoon avontuur dat helemaal naar jullie eigen smaak wordt ingekleurd.

We hebben al veel liefdesgeluk van dichtbij mee mogen maken: van knus en bescheiden tot extravagant en flamboyant en alles ertussenin. Om het allemaal lekker soepel te laten verlopen hebben we een vast trouwtarief in het leven geroepen. Het Lievelinge trouwtarief is een bomvol totaalpakket waarmee je heerlijk onbezorgd het altaar tegemoet danst. Het enige wat jullie nog hoeven te doen is volmondig ja te zeggen; de rest regelen wij.

Het Spiegeltentarrangement van €7850,- is inclusief het fantasievolle Neverlandterrein met eindeloze mogelijkheden. De mystieke Spiegeltent heeft haar strepen als swingende dansvloer wel behaald en doet niet onder voor een ceremoniële schouwburg. Het Amfitheater is de perfecte plek voor een muzikale uitspatting, maar ook de tranentrekkende toespraak komt er lekker uit de verf.

Je hoeft niet meer na te denken over de personeelskosten*, het organiseren, het versieren, het dekken van de tafels met prachtig servies of de glanzende glazen die vol verwachting klaar zullen staan om hun eerste druppels te ontvangen. Onze technicus zorgt voor een strak licht- en geluidsplan.

Het vuur brandt, de styling is check, de lampjes fonkelen en het bestek glimt. En aan de rand van de zaal staat een stralend team klaar, dat ervoor zal zorgen dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreken zal.

* m.u.v. Partymanagement fee 4% van A tot “Ja”

Vraag jouw event aan

"Alles was boven verwachting. De ceremonie was leuk ingericht, het eten echt megalekker, de dj perfect, de glittermensen, de verkleedhoek, de aankleding.. Maar wat vooral echt opviel was hoe onwijs lief iedereen is die bij De Lievelinge werkt. We kregen zoveel complimenten van alle gasten over jullie allemaal. We genieten nog steeds na."

"De dag was absoluut alles wat we gedroomd hadden en meer! Onze gigantische complimenten aan alle Lievelingen die aan onze bruiloft hebben meegewerkt."

“We gloeien nog steeds na van dit ongelofelijke weekend. Onze gekke ideeën zijn perfect vertaald. Nogmaals complimenten voor iedereen die aan onze bruiloft heeft meegewerkt.”

Wanneer kun je op De Lievelinge trouwen?

Trouwen en/of jullie trouwfeest vieren op De Lievelinge is mogelijk in het voor- en naseizoen op doordeweekse dagen van maandag tot donderdag (vakantie- en feestdagen uitgezonderd). In de weekenden programmeren wij zelf en is trouwen niet mogelijk op onze Lievelingsplek.

Tot 23:00 mag de muziek over de boxen in de Spiegeltent, hierna gaat het feestje indien gewenst over in een silent disco tot max 01:30 uur. Voor de doorzakkers onder ons brandt het vuurtje bij het Lievelinge Hart altijd.

Van Spiegeltent tot trouwboeket

Het Lievelinge trouwtarief is een bomvol totaalpakket waarmee je heerlijk onbezorgd het altaar tegemoet danst. In dit totaalpakket van €7850,- zitten de volgende prachtigheden inbegrepen:

 • Huur van ons ‘Festivalterrein Neverland’;
 • Huur van onze authentieke Spiegeltent ‘De Romantiek’ inclusief meubilair, bar met koelingen en tapinstallatie, podium, DJ-booth, tentkachel, aankleding, deco en 100 jaar aan feestziel;
 • Ons Spiegelplein inclusief eiken meubilair, feestverlichting, buitenverlichting, grote vuurschaal en aankleding
 • Ons buitenpodium & ceremonieplek inclusief volledige aankleding en decoratie, met licht en geluid
 • Onze volledige geoutilleerde Spiegelkeuken voor je diner, borrelhapjes en middernachtsmaaltje
 • Een gastheer of gastvrouw voor de productie van je bruiloft en ter ondersteuning van de ceremoniemeesters
 • Een team van professionele koks en bedienend personeel
 • Op- en afbouw van je bruiloft en technische ondersteuning, de hele dag door ons Terreinteam

Ook inbegrepen zijn de diensten van een paar van ons lievelingspartners:

 • Een huisstylist voor de aankleding van je ceremonie, diner en feest
 • Een Licht-&-Geluidspakket inclusief technische bemanning (16x multi color led par, 8x spot moving head, 2x 500W PC frontlicht met dimmer, Electro Voice Tour X geluidssysteem, Allen & Heath mixer, Sennheiser draadloze microfoon, RCF DJ monitor en Pioneer CDJ’s DJ-set)
 • Een bloemenpakket inclusief ‘bloemenmeisje’ voor het schikken van een rijk pakket aan vazen met bloemen
 • Servies, keukenmaterialen, bestek, glaswerk & tafellinnen

Wat Komt Er Nog Bij?

Dit basispakket is aan te vullen met nog heel veel moois. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Slapen: laat vrienden voor een nacht de tent opgooien op het veldje Neverland en zoek het zelf hoger op in bijvoorbeeld de BoomDome voor de (spetterende) huwelijksnacht. Al doet de Silverado met privé vlonder – voor een verfrissende ochtendduik als kersvers getrouwd stel – het ook altijd goed
 • Muzikale invulling: we hebben een arsenaal aan artiesten in de startblokken staan die staan te trappelen om jullie dé avond van jullie leven te bezorgen
 • Hemelse kost: in onze keuken komen alle geuren & kleuren van de wereld samen in ontelbaar veel smaakjes. De keuken is van alle markten thuis, daarom werken wij alleen met onze eigen catering
 • Hemels nat: een fijne selectie wordt geschonken vanuit de Spiegeltentbar. Ook onze mobiele cocktailbar La Boqueria of stoere koffiekar Barkoos kan voor jullie klaarstaan
 • Een gezonde portie Lievelinge Saus: we hebben tal aan extraatjes, gekkigheden en activiteiten die we uit de hoge hoed kunnen toveren. Samen geven we kleur en vorm aan jullie evenement

Hemelse kost

Ons Lievelingseten

In de keuken van De Lievelinge kookt ons team een veelvoud aan eigentijdse, stoere gerechten met biologische ingrediënten en seizoensproducten.

 

Wij houden van eerlijke, verse en fantasievolle gerechten en kopen daarom zoveel mogelijk lokaal in. Daarnaast maken we graag gebruik van het lekkers uit onze eigen moestuin.

Meer informatie

De Saus

Onze Lievelingsactiviteiten

We hebben tal aan extraatjes, gekkigheden en activiteiten die we uit de hoge hoed kunnen toveren. Samen geven we kleur en vorm aan jullie evenement.

 

We denken graag mee over de meest passende invulling van jullie dag.

Meer informatie

Jouw prachtplekje

Onze Lievelingslocaties

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke Amfitheater op het Verre Oosten.

 

Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Meer informatie

Contact

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen…
Mocht doordeweeks trouwen in jullie agenda passen, stuur ons dan een grove schets van jullie draaiboek op deze bijzondere dag!

Vraag jouw event aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw event te sprenkelen! Denk aan onze antieke zweefmolen of iets muzikaals om jouw trouwdag uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!