Spiegeltent ‘de Romantiek’

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand: dit is de mooiste van het land de wereld.

Wat een mazzel hebben we toch, met zulke fijne bondgenoten als Rob en Bart. Want daardoor mogen we zomaar een echte, originele spiegeltent op onze camping huisvesten. Oud, maar stout, van donker hout: deze rijpe dame heeft al vanaf begin 20e eeuw menige kermis opgevrolijkt en geniet nu van een welverdiend pensioen in ons groene hart (maar probeer dit oude besje er maar niet uit te drinken).

En we zijn blij met haar komst, want je kan je geen mooiere locatie voorstellen voor een bruisend feest, intiem concert, ontspannende yogaworkshop of luxe veelgangendiner: we maken dankbaar en veelvuldig gebruik van de tussen de 150 en 300 personen ruimte die ze biedt en laten onze bezoekers graag in die ruimte delen.

Huren?

De Spiegeltent is te huur op doordeweekse dagen van maandag tot en met donderdag in het voor- en naseizoen (het weekend, vakantie- en feestdagen zijn uitgezonderd).

Mocht je een workshop, teambuilding of presentatie willen geven kun je uit de voeten met onze basisopstelling. De ruimte is geschikt voor groepen tot 300 personen, maar ook met een groep van 50 is het gezellig door de charmante sfeer en ronde ruimte. Vanuit ons restaurant Kees & Kwartel zijn diverse opties voor Hemelse Kost & Nattigheid op locatie mogelijk. De groepsprijzen vind je hier.

Omdat we het wiel vaker uitgevonden hebben, hebben we het Spiegeltentarrangement van €7850,- in het leven geroepen voor allerhande partijtjes.

Je hoeft niet meer na te denken over de personeelskosten*, het organiseren, het versieren, het dekken van de tafels met prachtig servies of de glanzende glazen die vol verwachting klaar zullen staan om hun eerste druppels te ontvangen. Onze technicus zorgt voor een strak licht- en geluidsplan.

Tot 23:00 mag de muziek over de boxen in de Spiegeltent, hierna gaat het feestje indien gewenst over in een silent disco tot max. 01:30 uur. Voor de doorzakkers onder ons brandt het vuurtje bij het Lievelinge Hart altijd.

In het Spiegeltentarrangement:

 • Huur van ons ‘Festivalterrein Neverland’;
 • Spiegeltent klaargestoomd voor een feestje: inclusief meubilair, bar met koelingen en tapinstallatie, podium, DJ-booth, Tentkachel, aankleding, deco en 100 jaar aan feestziel;
 • Huur van ons Spiegelplein inclusief eiken meubilair, feestverlichting, buitenverlichting, grote vuurschaal, aankleding en deco;
 • Huur van het Amfitheater met buitenpodium & Spiegelplein inclusief volledige aankleding en decoratie; met geluidsversterking en licht;
 • Huur van onze volledige geoutilleerde Spiegelkeuken voor je diner, borrelhapjes en middernachtsmaaltje;
 • Huur van een gastheer of gastvrouw voor de productie van je feest;
 • Huur van een team van professionele koks en bedienend personeel;
 • Op- en afbouw van je feest en technische ondersteuning, door ons Terreinteam;

Hoewel we veel in huis hebben, moeten we toch enkele zaken nog inhuren. Hiervoor werken we met vaste partners, die ook in het Spiegeltentarrangement inbegrepen zitten:

 • Een Licht-&-Geluidspakket met voldoende techniek voor DJ of band. Gekleurde basisverlichting: spots gericht op de dansvloer en bewegend licht om de Spiegeltent in onze kenmerkende Lievelingesfeer te hullen. Wij gebruiken Electro Voice speakers, Pioneer DJ sets en Shure draadloze microfoons.
 • Een huisstylist voor de aankleding van de locaties voor diner en feest;
 • Een bloemenpakket inclusief ‘bloemenmeisje’ voor het schikken van een rijk pakket aan vazen met bloemen;
 • Servies, keukenmaterialen, bestek, glaswerk & tafellinnen.

* m.u.v. Partymanagement fee 4% over de offerte