Slide

Klankenkoorts

Slide

Klankenkoorts

Slide

Klankenkoorts

Een uniek schrijverskamp voor singer-songwriters die op zoek zijn naar inspiratie, samenwerking en ontwikkeling. Met een team van enthousiaste huismuzikanten en mede singer- songwriters dompel je je van 7 tot 12 juni 2022 onder in klank, experiment en muzikaliteit.

In een met liefde samengesteld programma word je vijf dagen lang begeleid en gestimuleerd om te creëren, te schrijven, te verdiepen en je dromen te verwezenlijken. Onze keukenhelden zorgen voor een voedzaam ontbijt en diner en daarnaast staat er een gepassioneerd en professioneel team klaar om het beste uit je muzikale zelf naar boven te halen. Denk aan schrijfworkshops, coaching, zangles, jamsessies en bijzondere optredens.

Voor Wie Is Klankenkoorts?

Klankenkoorts is voor zowel beginnende als gevorderde singer-songwriters. We streven ernaar om een mooie groepsdynamiek te vormen om elkaar te kunnen inspireren en motiveren.

We helpen jou graag op je pad als singer -songwriter met verdiepende workshops,  toffe activiteiten en persoonlijke begeleiding.

Dit alles vindt plaats op een kleurrijke, inspiratievolle locatie midden in het bos waar je fantasie geprikkeld wordt en de vrijheid je grijpt. Buiten de sessies om is er speelruimte om het meer in te duiken, weg te zwijmelen bij een kampvuur en te genieten van wat de Lievelinge nog meer in petto heeft. De week wordt afgesloten met een showcase in onze honderd jaar oude Spiegeltent.

Klankenkoorts 2021

Klankenkoorts 2021, tien onbekenden, één gemene deler, muziek die stroomt, door hun wezen, hun leven. Het kwam allemaal samen. Ze lieten zich inspireren door de fantasierijke omgeving, de workshops, de klank en door elkaar.

Als uitsmijter een dijk van een eindshow in de klassieke Spiegeltent, het kloppende hart van onze biotoop. Tien onbekenden werden één muzikale familie. Betraden het podium, stalen de show.

Klankenkoorts 2021 gaat onze boeken in als een machtig mooie week vol kracht van woorden, vol verbinding & muzikale tinteling.
We kunnen dan ook niet anders dan er dit jaar weer vol voor gaan.

What’s in it for me?

Het arrangement is inclusief:

  • Een kampeerplek voor 5 dagen;
  • Ontbijt en diner;
  • Een gezamenlijke woonkeuken;
  • Inspirerende schrijflocaties;
  • Repetitieruimte voor samenwerkingen;
  • Huismuzikanten die jou muzikaal begeleiden;
  • Workshops en inspiratiesessies (deelname is vrijwillig);
  • Een showcase voor je nieuwe werk;
  • En een heleboel nieuwe ontmoetingen met mede-muzikanten.

Meer info & boeken

Wat zijn de kosten?

Klankenkoorts is van 7 tot 12 juni 2022 en de kosten bedragen € 585,00 per persoon incl. 5 x ontbijt, 5 x diner, een kampeerplek voor 5 dagen (o.b.v. eigen kampeermiddel), en volledig programma.

Slaap je liever in een echt bed? Laat het ons dan weten dan bekijken we beschikbaarheid qua huurlingen voor je (in dat geval is de prijs excl. en krijgt je éénmalig €60,- korting op jouw huurling, welke je overigens ook kunt delen natuurlijk).

Waar kan ik me aanmelden?

Wil je meedoen aan Klankenkoorts 2022? Vul dan het hieronderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden voor Klankenkoorts 2022

Leuk dat je enthousiast bent! Nadat we hieronder je gegevens compleet hebben kijken we of we een muzikale match zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel het niveau als de motivatie van alle deelnemers op elkaar afgestemd zijn en waarborgen we de kwaliteit van de week.