Slide

Klankenkoorts

klankenkoorts
klankenkoorts
klankenkoorts
klankenkoorts 2022_10-100

Twee jaar geleden was de eerste editie van Klankenkoorts. Allebei de edities waren een nieuw avontuur, vol nieuwe creaties, muzikale ontmoetingen, workshops en jamsessies tot midden in de nacht. Er werd geschreven en gezwommen en muziek gemaakt tot we er koorts van kregen.

Dit jaar doen we dat natuurlijk weer! Samen met Iris Penning en een team van huismuzikanten en workshopleiders maken we er weer een mooie, inspirerende week van. Ben jij singer-songwriter en wil jij jezelf uitdagen, omringd door een groep gelijkgestemden? In een week waar je gestimuleerd wordt om te creëren, te schrijven, te verdiepen en je dromen te verwezenlijken?

Voor Wie Is

Klankenkoorts is voor zowel beginnende als gevorderde singer-songwriters. We streven ernaar om een mooie groepsdynamiek te vormen om elkaar te kunnen inspireren en motiveren.

We helpen jou graag op je pad als singer -songwriter met verdiepende workshops,  toffe activiteiten en persoonlijke begeleiding.

Dit alles vindt plaats op een kleurrijke, inspiratievolle locatie midden in het bos waar je fantasie geprikkeld wordt en de vrijheid je grijpt. Buiten de sessies om is er speelruimte om het meer in te duiken, weg te zwijmelen bij een kampvuur en te genieten van wat de Lievelinge nog meer in petto heeft. De week wordt afgesloten met een showcase in onze honderd jaar oude Spiegeltent.

Schrijf je nu in via de button onder aan deze pagina.

Terugblik 2022 & 2023

Klankenkoorts, tien onbekenden, één gemene deler, muziek die stroomt, door hun wezen, hun leven. Het kwam allemaal samen. Ze lieten zich inspireren door de fantasierijke omgeving, de workshops, de klank en door elkaar.

Als uitsmijter een dijk van een eindshow in de klassieke Spiegeltent, het kloppende hart van onze biotoop. Tien onbekenden werden één muzikale familie. Betraden het podium, stalen de show.

Al twee Klankenkoorts edities gaan onze boeken in als een machtig mooie week vol kracht van woorden, vol verbinding & muzikale tinteling.
We kunnen dan ook niet anders dan er dit jaar weer vol voor gaan!  Haak jij aan?

What’s in it for me?

Het arrangement is inclusief:

  • Een kampeerplek voor 5 dagen
  • Ontbijt en diner
  • Een gezamenlijke woonkeuken
  • Inspirerende schrijflocaties
  • Repetitieruimte voor samenwerkingen
  • Huismuzikanten die jou muzikaal begeleiden
  • Workshops en inspiratiesessies (deelname is vrijwillig)
  • Een showcase voor je nieuwe werk
  • En een heleboel nieuwe ontmoetingen met mede-muzikanten

Meer info & boeken

Wat zijn de kosten?

Klankenkoorts is van 4 tot 9 juni 2024 en de kosten bedragen € 625,00 per persoon incl. 5 x ontbijt, 5 x diner, een kampeerplek voor 5 dagen (o.b.v. eigen kampeermiddel) en compleet programma (excl. reserveringskosten en belastingen).

Slaap je liever in een écht bed? Laat het ons dan weten! Dan bekijken we mogelijkheden voor je!

Waar kan ik me aanmelden?

Wil je meedoen aan Klankenkoorts 2024? Vul dan het hieronder bungelende formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Aanmelden voor Klankenkoorts 2024

Leuk dat je enthousiast bent! Nadat we hieronder je gegevens compleet hebben kijken we of we een muzikale match zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat zowel het niveau als de motivatie van alle deelnemers op elkaar afgestemd zijn en waarborgen we de kwaliteit van de week.