camping lievelinge
haringbar strandje meertje
buitenbar bar camping
middenterrein buitenbar vuur
haringbar meer zomer
3haringbar_DSC3048
kraaiennest
meertje
buitenbar
nirwana retraite groepsaccomodatie

Kies de perfecte locatie voor jullie event

Je evenement kan op verschillende plekken op ons terrein plaatsvinden. Romantisch aan het water of in ons klassieke Amfitheater op het Verre Oosten. Klein, knus en intiem, of juist groots en bombastisch. Het is maar net wat bij je past.

Het Verre Oosten

In het Verre Oosten ligt Neverland: een prachtig terrein. Hier staat onze grote trots: Spiegeltent de Romantiek. Inclusief het Spiegelplein en het Amfitheater biedt dit plekje ruimte aan 50 tot wel 350 personen.

 

Deze locaties zijn te huur van maandag-donderdag in het voor-en naseizoen (weekenden, vakantie- en feestdagen uitgezonderd).

Meer informatie

Het Hart van Lievelinge

In het Hart van de Lievelinge een prachtige tuin met deels overkapping, Jungle Bar Marie Laveau, restaurant Kees & Kwartel met de Domus, de Bedford en onze Zweefmolen.

 

In ons kloppende Hart komt iedereen samen, complete afhuur staat hier dus ook niet op het menu. Doordeweekse verhuur (ma-do) van het Liefplein of Jungle Bar Marie Laveau is op aanvraag.

Meer informatie

Haringbar

Aan ons privémeer: een groot terrein met een eigen bar en ongekende mogelijkheden. Door de stretchtent deels overdekt en geschikt voor een middelgrote happening van 35-75 personen.

 

Voor een (semi)buitenactiviteit, sfeervolle lunch, borrel of diner bij ondergaande zon zit je hier goed!

Meer informatie

Het Kraaiennest

Uitvalsbasis ahoy! Aan de overzijde van het meertje zit het Kraaiennest: een overdekte zitaanleiding voor ong 35 personen & toegankelijk voor alle recreatiegangers van het Lingebos
– of voor de bezoekers van jouw Grote Gebeurtenis.

 

Meer informatie

Nirwanaveld

Een verborgen schat in een onontdekt hoekje van Lieveland. Door haar ligging een kleine oase voor het organiseren van verbindende en verdiepende samenkomsten, retraites of activiteiten.

Welkom op Nirwana! Je vindt hier een prachtige ronde groepsruimte, de Boskapel, een onmisbare vuurplaats voor sterke verhalen rond het kampvuur, een ruime groepskeuken, en een luifel met een lange tafel om heerlijk samen te komen.

Meer informatie

Give me a Break

Heb je bij een bijeenkomst één of meerdere break-out ruimtes nodig? Wij hebben de ruimte om heel apart samen te zitten. We kunnen allerlei Vergader toevoegelingen, Hemelse Kost & Nattigheid tot aan de deur of veranda verzorgen, wat wil je nog meer?

 

Verhuur op doordeweekse dagen van maandag tot vrijdag.

Meer informatie

We proberen je heel veel te vertellen, maar eigenlijk is de Lievelinge niet uit te leggen. Dat moet je gewoon ervaren. Kom eens langs! Dan kan je het mooie plaatje in je hoofd werkelijkheid laten worden:

Vraag jouw evenement aan

Leuk dat jouw oog op onze Lievelingsplek gevallen is! Op onze website vind je een greep uit onze mogelijkheden. We hebben een overheerlijke ‘Lievelinge Saus’ klaarstaan om over jouw event te sprenkelen! Denk aan activiteiten, ontspanning of iets muzikaals om elke beleving uniek te maken in onze fijne biotoop.

Graag ontvangen we een grove schets van hoe je het voor je ziet. Op basis van deze eerste opzet kleuren we het geheel graag samen verder in.

Tot in het bos!