zonnebende weekender
zonnebende weekender
4-zonnebende
zonnebende weekender
zonnebende weekender
previous arrow
next arrow

Zinderende zomerviering voor heel de familie
21 – 24 juni 2024

         

Kom met ons de Zon vieren, de bron van al het leven! Net na de langste dag en de wende van de zon een heel weekend samen met de hele Lievelinge familie; Zonnebende!

 

Deze dagen staan in het teken van jong en oud, samen spelend en dansend op het ritme van de zomer. Een kakelbont programma voor kinderen van alle leeftijden (0-110 jaar). Denk circus, theater, muziek, workshops, magie, dansen, spelen, vies worden en het samen lekker laat maken. Één grote familie, één groot feest! En jullie zijn uitgenodigd.


HET KOSTENPLAATJE:

VOLWASSENEN
Kamperen € 45,- p.p. voor 3 overnachtingen of prijs voor de gekozen Huurling* + ZONNEBENDE arrangement € 110,- p.p.

KIDS / JEUGD
0 – tot 4 jaar gratis
Vanaf 4 – 18 jaar € 15,- p.p. voor 3 overnachtingen of prijs voor de gekozen Huurling* + ZONNEBENDE arrangement € 45,- p.p.

*ex reserveringskosten en toeristenbelasting & milieuheffing

Je boekt Zonnebende vanaf 4 januari via ons Zoek&Boek reserveringssysteem.

BOEKEN

Wat kun je verwachten?

Een familieweekend vol live muziek, theater, dansen, markt, workshops en circus. Laad je op aan een bron van gezamenlijke energie en liefde. Aan de voet van de zomer. In de gouden warmte van de zon. Laat je betoveren door zinnenprikkelende podiumkunsten, speel mee, stap uit je comfortzone of dompel jezelf onder bij de Diepe Grond. Verwonder en verdwaal.

Zonnebende is een écht familieweekend voor Lievelingen van alle leeftijden! Het Kidslab & de 13+ Club zijn volop actief dit weekend, dus bring ‘m along! We zetten ze in het zonnetje.

Aftermovie 2023