_DSC2979
natuurverf
slotfeest german
voorstelling
weekender slider
weekender slider
schminck
optreden
madeliefjes
ijskoosenassepoes
publiek
spelengezin
glazenbol
modderworstelen
previous arrow
next arrow

Zinderende zomerviering voor heel de familie
23 – 26 juni 2023

         

Kom met ons de Zon vieren, de bron van al het leven! Net na de langste dag en de wende van de zon een heel weekend samen met de hele Lievelinge familie; Zonnebende!

Deze dagen staan in het teken van jong en oud, samen spelend en dansend op het ritme van de zomer. Een kakelbont programma voor kinderen van alle leeftijden (0-110 jaar). Denk circus, theater, muziek, workshops, magie, spelen, vies worden. Verbind je met je kind middels ouder&kind workshops, bouw samen mee aan grote kunstwerken, geniet van live muziek en lekker eten, spring over het vuur en maak het samen laat.

De midweek voorafgaand aan de Zonnebende is er bij het Kidslab al extra veel te doen voor de kleinsten onder ons. Gezinnen met jonge kindjes; kom lekker ravotten op de Lievelinge. We gaan het bos in, knutselen, spelen, ontdekken en verkleden.

PRIJZEN ZONNEBENDE:

VOLWASSENEN
Kamperen  € 145,-
Huurling (excl. kosten huurling)  € 110,-
*ex reserveringskosten en toeristenbelasting

KINDEREN (4-18 JAAR)
Kamperen  € 45,-
Huurling (excl. kosten huurling)  € 35,-
Kinderen tot 4 jaar gratis
*ex reserveringskosten en toeristenbelasting

Je boekt Zonnebende via ons Zoek&Boek reserveringssysteem.

BOEKEN

Wat kun je verwachten?

Een weekend vol live muziek, theater, dansen, markt, workshops en circus. Laad je op aan een bron van gezamenlijke energie en liefde. Aan de voet van de zomer. In de gouden warmte van de zon. Laat je betoveren door zinnenprikkelende podiumkunsten. Stap uit je comfortzone bij de Diepe Grond. Verwonder en verdwaal. Zoals je ’t kent van onze slotweekenden, maar dan een beetje warmer.

Zonnebende is voor lievelingen van alle leeftijden! Het Kidslab & de 13+ Club zijn volop actief dit weekend, dus bring ‘m along!