openingsfeest openingsweekend
openingsfeest openingsweekend
openingsfeest openingsweekend
openingsfeest openingsweekend
banner-optimaforma21-151
weekender slider
openingsfeest openingsweekend
weekender slider
previous arrow
next arrow

Openingsweekend

Samen spelend wakker worden op de Lievelinge 12 – 15 april 2024

         

Een Partijtje voor de Vrijheid om het seizoen vrolijk mee af te trappen. Want we blijven per slot van rekening baas in eigen bubbel.

We hebben op de Lievelinge meer dan we nodig hebben. Dus bouwen we niet een hoger hek maar een langere gedekte tafel. Op de zaterdag schuiven we daarom, net als in die goede oude tijd, met z’n allen aan voor een overheerlijk gezamenlijk diner. En willen jullie dan meer of minder bubbels? Dat dachten we al!

Natuurlijk met een bomvol programma vol linkse hobby’s en door jullie gesubsidieerde kunst en cultuur. Niet links, niet rechts, maar recht voor het podium!

Jullie kunnen allemaal blijven slapen. Er is genoeg ruimte in de herberg. Het wordt een partijtje gezellig met nieuwe vrienden en oude bekenden. Denk Hollandse tulpen, wereldse gerechten, Babylonische spraakverwarringen, exotische dans, al het goede van heinde & ver, tegelijkertijd en lekker dichtbij elkaar. Dankbaar proosten we op de vrijheid. Zien we jullie daar?

KOSTENPLAATJE
Volwassenen:
Kamperen € 45,- p.p. voor 3 overnachtingen of de kosten van de gekozen Huurling* + Partijtje voor de Vrijheid arrangement € 88,50 p.p. excl. diner

Kinderen/Jeugd:
0 – 4 jaar gratis
Vanaf 4 tot 18 jaar € 15,- p.p. voor 3 overnachtingen of de kosten van de gekozen Huurling* + Partijtje voor de Vrijheid arrangement € 45,- p.p.
*ex reserveringskosten en toeristenbelasting & milieuheffing

+ Gezamenlijke diner (verplicht artikel, wordt automatisch toegevoegd):
0 – tot 4 jaar gratis
Kids 4 tot 12 jaar € 17,50 p.p.
Jeugd 12-18 jaar € 27,50 p.p.
Volwassenen € 37,50 p.p.

MEER INFO & BOEKEN
Te boeken vanaf 4 januari 2024 om 10:00 uur via zoek&boek