Glamperen in de keuken
Ons restaurant Kees & Kwartel is het hart van ons Lieveland. Hier kom je ’s ochtends een lekker bakkie koffie halen bij onze Lievelingsbarista’s en schuiven jij en je familie gezellig aan voor een kakelvers ontbijt.
Openingstijden
Buiten weekenden en vakanties
Is Kees & Kwartel vanaf 9:00 uur tot minimaal 20.00 uur open voor ontbijt, lunch en diner.
In de weekenden en tijdens vakanties
Is ons restaurant dagelijks geopend v.a. 08:00 uur ’s ochtends tot een uurtje of 22:00 ’s avonds. Daarna schuiven we gezellig door naar Jungle Bar Marie Laveau en het kampvuur tot in de latere uurtjes.
Onze gerechten
Duurzaam & lokaal
Onze Smaakmakers koken met passie, zoveel mogelijk biologische en verantwoorde producten en als het even kan aanvullende ingrediënten of eetbare bloemen uit eigen moestuin.
Onze gerechten zijn niet alleen eerlijk en vers, ook koken we graag fantasievolle gerechten. We kopen zoveel mogelijk lokaal in. Uiteraard komt ook de vegetariër of veganist aan zijn trekken in ons restaurant: we bieden verschillende vega- en vegan opties aan.
Op onze menukaart vindt je bijna maandelijks nieuwe gerechten en taartjes, aangezien we veelal seizoensgebonden koken. Laat je verrassen, kom lekker lunchen & dineren, ontmoet nieuwe campingvrienden en ontspan. Het is vakantie!
Op De Lievelinge ondersteunen we kleine, bevriende ondernemers uit de regio:
De kaas en eieren komen van onze buren van Kaasboerderij aan de Linge.
Onze friet, mozzarella & lokaal geteelde champignons kopen we in bij Aardappelboerderij Van de Giessen in Vuren.
Schepijs komt van onze andere buren Jan & Annette van IJsboerderij de Oude Schuur.
Ons zalige brood dat we zelf iedere dag vers afbakken maakt Sam van Kruim
De heerlijke Blonde Lieveling wordt gebrouwen door Brouwerij ‘t Kuipertje uit Heukelum