Lievelingsmarkt

Shoppen op z’n lievelings.

Voor alle schattenzoekers, fashionistas, strandjutters, paradijsvogels en vrolijke snuisteraars organiseren wij iedere zaterdag bij het Kraaiennest en iedere zondag in Het Hart, samen met onze vrinden van A Trip Down Memory Lane, de zeer smakelijke en vermakelijke Lievelingsmarkt.

Onze partners in crime, Leo & Mirjam, zullen het shopgenot aanzienlijk verhogen. Zo zal Leo (a.k.a Galileo, onze befaamde huis-DJ) je gegarandeerd verblijden met zijn lekkere beats en gezellige deuntjes, waar Mirjam je hart steelt met haar hoogwaardige Vintagekennis en excentrieke smaak. Voor je het weet sta je op het podium te swingen in je nieuwste sixtiesoutfit. Je herkent jezelf niet meer terug!

Deelnemen?

Mocht je willen deelnemen aan de weekendmarkt dan vind je hieronder de benodigde info voor het aanmelden:

Een gezellig kraampje

Je kunt op beide locaties een kleurige overdekte marktkraam huren. Deze dient vooraf gereserveerd te worden, aangezien hij dan speciaal voor jou wordt opgebouwd. De afmetingen zijn 4 meter breed en 1 meter diep.

Je mag ook met je eigen tafel of tentje komen. We vinden het belangrijk dat je stalletje een beetje binnen de vrolijke Lievelinge sfeer past dus een knetter witte pop-up tent wordt wat minder gewaardeerd en staan we dan ook niet toe op de markt. Een andere gezellige kleur met wat fleurige decoratie is helemaal prima.

Natje & droogje

Gelukkig schijnt de zon (bijna) altijd op de Lievelinge. Mocht het toch regenen dan dansen we tussen de druppels door; desondanks is het toch fijn dat je spulletjes droog liggen. Wanneer je met je eigen tafel komt, is het van belang dat je zelf zorgt dat je droog staat en je eigen afkapping/parasol o.i.d. meeneemt zodat je spulletjes niet wegdrijven.

Kostenplaatje

Je kunt optioneel een kraam bij ons huren. De kosten voor een kraam zijn €25,00 excl. BTW per kraam per dag. Sta je op zondag op de Lievelinge, dan betaal je (naast de eventuele kraamhuur) een afdracht van 10% van je omzet aan de Lievelinge.

Sta je op de Kraaienmarkt dan betaal je alleen €25,00 (excl. BTW) bij huur van een kraam. Aangezien dit een nieuwe locatie is vragen we geen afdracht.

Aankomst, opbouwen & afbouwen

We beginnen rond 9:00 met opbouwen. Wanneer je een marktkraam hebt dan zorgen we dat die rond 9:30 uur voor je klaar staat. Tussen 17:00 en 18:00 bouwen we weer af.

Variatie

Verder willen we graag dat er zoveel mogelijk variatie in het aanbod zit zodat je elkaar niet weg staat te concurreren. Meld je dan ook per zondag even opnieuw aan zodat we het aanbod kunnen reguleren. Zo houden we het leuk voor zowel de gasten als voor jullie.

Aanmelden

Om je aan te melden stuur een mailtje naar markt@lievelinge.nl