Lievelingsmarkt

Shoppen op z’n lievelings.

Voor alle schattenzoekers, fashionistas, strandjutters, paradijsvogels en vrolijke snuisteraars organiseren wij iedere zondag op het middenterrein een zeer smakelijke en vermakelijke Lievelingsmarkt.

Onze vaste standhoudster en host Faye van Matangi Dreams vind je onder de luifel. Matangi Dreams is een reizend winkeltje dat is ontstaan uit de liefde voor vintage en Indiase invloeden uit de jaren ‘60 en ‘70. De collectie bestaat dan ook uit vintage en zelf ontworpen kleding die ze in samenwerking met ateliers in India produceert. Hiervoor reist Faye ’s winters af naar India om de kleurrijke kleding en de mooie verhalen die daarbij horen te verzamelen. 

De rest van de markt is rondom het middenterrein opgesteld. 

Deelnemen?

Mocht je willen deelnemen aan de weekendmarkt dan vind je hieronder de benodigde info voor het aanmelden:

Een gezellig kraampje

Je kunt een kleurige overdekte marktkraam huren. Deze dient vooraf gereserveerd te worden, aangezien hij dan speciaal voor jou wordt opgebouwd. De afmetingen zijn 4 meter breed en 1 meter diep.

Je mag ook met je eigen tafel of tentje komen. We vinden het belangrijk dat je stalletje een beetje binnen de vrolijke Lievelinge sfeer past dus een knetter witte pop-up tent wordt wat minder gewaardeerd en staan we dan ook niet toe op de markt. Een andere gezellige kleur met wat fleurige decoratie is helemaal prima.

Natje & droogje

Gelukkig schijnt de zon (bijna) altijd op de Lievelinge. Mocht het toch regenen dan dansen we tussen de druppels door; desondanks is het toch fijn dat je spulletjes droog liggen. Wanneer je met je eigen tafel komt, is het van belang dat je zelf zorgt dat je droog staat en je eigen afkapping/parasol o.i.d. meeneemt zodat je spulletjes niet wegdrijven.

Kostenplaatje

In plaats van een vaste prijs voor een kraam werken wij met een afdrachtsysteem en houden we de prijs voor een kraam relatief laag. Je kunt dus zelf kiezen of je zelf een standje mee neemt en alleen afdracht betaald voor je deelname aan de markt of dat je er ook een marktkraam bij wilt boeken. Wij berekenen een afdracht van 10% van je dagomzet.

Je kunt optioneel een kraam bij ons huren. De kosten voor een kraam zijn €25,00 excl. BTW ( 30,00 € incl. BTW ) per kraam per dag. 

Aankomst, opbouwen & afbouwen

Vanaf 10:00 uur ben je welkom om op te komen bouwen zodat alles er fijn bij staat voor de koopjesjagers, fashionistas & snuisteraars. Wanneer je een marktkraam hebt geboekt zorgen wij dat die om die tijd voor je klaar staat. Als je aankomt kun je even je auto het terrein op rijden om uit te laden. Daarna graag je auto op de parkeerplaats neer zetten en niet naast de markt laten staan. Rond 17:00 uur bouwen we weer af. Je krijgt van ons een afdrachtformulier die je aan het einde van de dag in kunt leveren bij de receptie. Hier reken je dan ook meteen af. 

Variatie

Verder willen we graag dat er variatie in het aanbod zit zodat je elkaar niet weg staat te concurreren. Meld je dan ook per zondag even opnieuw aan zodat we het aanbod kunnen reguleren. Zo houden we het leuk voor zowel de gasten als voor jullie. 

Aanmelden

Om je aan te melden stuur een mailtje naar markt@lievelinge.nl

DOWNLOAD HIER DE MARKTBROCHURE