Junglebar Marie Laveau

Van sprankelend naar wankelend de nacht voldansen.

De nacht ruist wakker, de kinderen zijn al goed onderweg naar dromenland en op het middenterrein laait het vuur op. Marie Laveau ontwaakt pas laat maar gaat door tot lang na Kees & Kwartel – en als de avond gezellig genoeg is, begroet ze vredig het ochtendlicht voor ze haar luiken sluit.

Ontmoet nieuwe vrienden (al is het maar voor een avond) op de barkruk naast je, plof met een kouwe klets in de luie stoelen rond het warme kampvuurtje of trakteer je lief en jezelf vanuit de hot tub op een van onze exclusieve cocktails van de week. Decaderen kun je leren!

Later op de avond (maar nog vroeg in de nacht), zo rond half twaalf, gaan voor alle dichtbije dromers de boxen op standje net-hoorbaar en toveren we soms een DJ tevoorschijn en altijd genoeg silent-discohoofdtelefoons voor een klein leger.

Dan gaat de dansenergie omhoog, tot goeie blote-voetenfeestjesniveaus. En ja, morgen word je waarschijnlijk wakker met stijve benen en een bonzend hoofd – maar hé, het is vakantie, en een echt lievelingsfeestje is het waard.