groeien zin weekender
groeien zin weekender
zin weekender
zin weekender
zin weekender
zin weekender
zin weekender

ZIN

Verdiepende weekender op z’n Lievelings
31 mei – 3 juni 2024

Welkom op de derde editie van ZIN. Een helend weekend in de Lievelinge oerklei. Buitenspelen en thuiskomen. Hier, in het onvergetelijke nu.

We gaan de derde editie tegemoet, en hebben alle feedback along the way meegenomen in het brouwproces van deze magische weekender. Daar waar we iets vaker de herhaling opzoeken dan voorheen, zodat de kans groter is dat aan bod komt waar jij speciaal voor afreist naar ons.

HET KOSTENPLAATJE:

VOLWASSENEN
Kamperen € 45,- p.p. voor 3 overnachtingen of de kosten van de gekozen Huurling* + ZIN arrangement € 130,- p.p.

KIDS / JEUGD
0 – 4 jaar gratis
Vanaf 4 -18 jaar € 15,- p.p. voor 3 overnachtingen of de kosten van de gekozen Huurling* + ZIN arrangement € 45,- p.p.

*exclusief reserveringskosten, milieuheffing & toeristenbelasting

BOEKEN

In de lente van 2024 vindt de derde editie van ZIN plaats; een gezamenlijke duik in het diepe. Wees welkom op dit avontuur langs kracht- en speelvelden. Verbonden met elkaar, de elementen, de Lievegrond en bovenal met onszelf.

Tijdens dit hele weekend vind je een wirwar aan verdiepende activiteiten op meerdere binnen- en buitenlocaties; Een bos vol mogelijkheden. Met zingeving – in de breedste ZIN van het woord – als leidraad. Workshops, lezingen, (groeps- en één op één) sessies en ceremonies. Maar ook live muziek, dansen, creatie, markt, bosavonturen, massages, sauna, heerlijk eten en drinken, zwemmen, vuur en een gezonde portie humor.

Speelsheid alom, want ook dat zijn wij als Lievelinge in de kern. We vieren het leven, maar we keren ook naar binnen, verdieping als medicijn tegen vervlakking. Dat is dus ook wat je van ons kan verwachten, het aanbod is van de bovenste plank, maar we zijn niet te vangen binnen retraite kaders. Ga en sta waar je wilt: Jij kiest zelf je flow.

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen voor een ontdekkingstocht binnen je eigenste zelf.. samen met ons!

Een greep uit het ZIN-programma:

Hoe jouw weekend er uit ziet, kies je helemaal zelf. Alles wat we aanbieden is optioneel. Je gaat en staat lekker waar je zelf wilt. We bieden ons verdiepende programma aan in de Spiegeltent, de Boskapel, de tipi, de sauna, het Lingebos, het middenterrein.. Bij ons restaurant Kees&Kwartel serveren we voedzame Ayurvedische, kleurrijke maaltijden, sappen, elixers en meer. Op elk moment van de dag kun je je laven aan de helende werking van het bos, het heerlijke zwemmeer, de vogelconcertjes en de verbinding met elkaar en jezelf. Een greep uit het programma van 2024:

Taita & Erika

LEZING AYAHUASCA

Taita & Erika

Altijd al meer willen weten over het plantmedicijn Ayahuasca? De Colombiaanse Taita Juan Agreda, met meer dan 40 jaar ervaring in de plantengeneeskunde Ayahuasca, deelt samen met Erika Salazar, een leerling met 20 jaar ervaring, zijn inzichten tijdens ZIN. Zij zullen een interessante en interactieve dialoog aangaan over de bijzondere erfenis van hun voorouders uit het Amazonegebied.

Tijdens hun lezing komen de helende tradities en de diepe verbinding met de natuur aan bod. Met de wijsheid van eerdere generaties verlichten we volgens Taita en Erika collectief het pad naar transformatie en harmonie met onze moeder natuur.

Gaby Moon Crow & Naz

SHAMANIC BREATH CEREMONY

Gaby Moon Crow & NAZ

Je eigen lichaam als medicijn. Dat is wat ademwerk kan doen, een krachtige techniek die een psycho-spiritueel transformatieproces op gang brengt. Tijdens ZIN kun je deelnemen aan de Shamanic Breath Ceremony van Naz en Gaby Moon Crow.
Op De Lievelinge creëren zij een warme en veilige bedding om in te reizen met de adem. Het medicijn van de adem brengt je in contact met je essentie en opent kanalen waartoe je anders geen toegang hebt. Laat je tijdens hun ceremonie meevoeren door klanken en je systeem openen door de drum.
Er zijn nog veel meer ademsessies te volgen tijdens ZIN.

Rishiraj Kulkarni

MULTI-PERCUSSIONIST

Rishiraj Kulkarni

Dompel je onder in de ritmische wereld van deze Indiase bekroonde multi-percussionist. Rishiraj Kulkarni speelt alles: van de hypnotiserende tabla tot de intrigerende handpan en marimba. Elk optreden is een mix van melodische verhalen die grenzen overschrijden en culturen verweven, met de garantie om je naar hogere sferen te begeleiden.

Hidde Schröder

MICRO- DOSEREN

Hidde Schröder

Tijdens ZIN komt Hidde Schröder vertellen over zijn ervaring met psychedelica, microdoseren en de helende werking daarvan.

Hidde ondersteunt mensen in hun persoonlijke ontdekkingstocht als psychedelisch gids in ceremonies en als coach in begeleide microdoseer-trajecten. Met zijn werk helpt hij mensen om meer inzicht te krijgen over holistisch welzijn, spirituele groei en zelfacceptatie.

Elena Tierra

CEREMONIEEL MUZIKANT

Elena Tierra

Elena Tierra is een ceremonieel uitvoerend muzikante die haar publiek graag de mystiek van het leven laat ervaren. Haar stem lijkt rechtstreeks uit het hart van creatie te putten. Met haar beheersing van de cello, gitaar en drum, weeft ze deze samen met haar zang tot een harmonieus geheel. Haar indrukwekkende talent roept een diepe zielsverbinding op en moedigt aan tot een hernieuwde verbinding met je eigen lichaam en oorsprong.

Rick Holtman

BOOG- SCHIETEN

Rick Holtman

Maak jezelf tijdens ZIN meester van een van de oudste wapens uit onze geschiedenis, de traditionele handboog. Traditioneel boogschieten vraagt om een sterke balans tussen rust, kracht en intuïtie.

Tijdens deze workshop leer je van Rick Holtman stap voor stap de kunst van het ‘instinctieve’ boogschieten. De meest oude en pure vorm van boogschieten denkbaar. Zonder bewust te richten of een afstand in te schatten, leer jij je doel te raken.

Koen & Inge

POLYAMORIE

Koen & Inge

Ben jij nieuwsgierig naar wat er nog meer kan buiten monogamie? Acht jaar geleden openden Koen en Inge hun toen nog monogame relatie. Ze begonnen daarmee aan de zoektocht naar wat voor hen en hun gezin de meest passende relatievorm was. Onderweg leerden ze, maakten ze fouten en ruimden hun binnenwereld op. Laat je meenemen door hun avontuur en stel al je vragen!

Maaike Borsboom

VOICE HEALING

Maaike Borsboom

Durf jij jouw spirit tot zijn volle potentieel te laten komen? In haar workshop ‘Voice Journey into the Womb (Lied van de Baarmoeder) laat Maaike Borsboom jou je eigen medicijn ontdekken. Met speelsheid, humor en diepgang nodigt ze jou uit om alles wat in jou leeft naar buiten te brengen, jezelf te laten zien, horen en in het licht te gaan staan.
Voice Healing laat je volgens Maaike ervaren hoeveel kracht er in jouw unieke stemgeluid zit.

Sanne Zweye

INSPIRATIE SESSIE SEIZOENEN

Sanne Zweye

Een interactieve teaching over de seizoenen als leraar om in je grootste potentie te groeien.  In welk seizoen voel jij je (niet) thuis? De seizoenen leven ons voor om in volle overgave naar binnen te keren en hier vrijuit expressie aan te geven. Naar binnen, naar buiten. Inademen, uitademen. Incasseren, ventileren.
Als jij je niet vrij voelt ergens in deze beweging, stokt je groei. Dus leer jouw innerlijke seizoenen kennen zodat je vrijuit vanuit jouw authentieke kracht kan groeien en bloeien!

Micha de Gruijter

QI GONG

Micha de Gruijter

Qi Gong is een bewegingsleer uit China. Micha de Gruijter heeft het vanuit China naar De Lievelinge gehaald.
‘Qi’ staat voor levensenergie, ‘Gong’ betekent werken. Kortom: werken met levensenergie. Praktisch gezien zijn het vloeiende rek- en strekbewegingen die vooral staand worden uitgevoerd.
Qi Gong brengt je rust in het hart, een betere houding, sterkere benen, minder angst en stres, geaarde energie en een betere balans. Een heerlijke manier dus om bewust en in rust je dag te starten.

Coosje Knape

MARIA MAGDALENA CEREMONIE

Coosje Knape

Voel jij dat Maria Magdalena jou roept? Dan is het tijd om haar te herinneren. In deze women-only ceremonie begeleidt Coosje jou vanuit een veilige bedding naar wat diep van binnen in jou aanwezig is: jouw Vrouwelijke Goddelijkheid.

Er zijn nog veel meer ceremonies waar je aan mee kunt doen tijdens ZIN.

Karen Vuijsters

CHINESE GENEES- KUNDE

Karen Vuijsters

Altijd al meer willen weten over de eeuwenoude praktijken van de Chinese Geneeskunde en de Vijf Elementenleer? Karen Vuijsters van Spirit Path verwelkomt je tijdens voor een reis door de rijke tradities van acupunctuur, alchemie en feng shui.
Hier draait alles om jouw ruimte in de breedste zin van het woord. Fysiek, mentaal, emotioneel en hoe je jezelf in de wereld draagt middels kleding en interieur. Samen brengen acupunctuur, alchemie en feng shui veel goeds voor jouw gezondheid en welzijn.

Barbara Wagensveld

HUMAN DESIGN

Barbara Wagensveld

Human Design laat je in een oogopslag zien hoe jouw energiesysteem in elkaar steekt. Kom je eigen Human Design blauwdrukposter inkleuren en ontdek waar jouw energie krachtig straalt en op welke vlakken jouw oneindige wijsheid ligt.

Barbara Wagensveld zal tijdens ZIN zowel inloop mini-readings doen, als persoonlijke één op één readings van een half uur.

Karin Seine

FAMILIE OPSTEL- LINGEN

Karin Seine

Op zondag in de Boskapel, spelen, kijken en voelen met systemisch werk. Karin begeleidt zeer intuïtief in het systemische veld, Fenomenologisch, zijn met wat er is. We zakken met een vraag/thema of verlangen onder de symptoomlaag en onder de woorden, want daar ligt het goud.

Systemisch werk is niet alleen helpend en inzichtgevend als er blokkades of problemen zijn, maar juist ook zeer geschikt voor verdieping, ontwikkeling en groei. 

Marijke van der Linde

ACRO YOGA

Marijke van der Linde

“Wat als ik val? Oh, maar lieverd, wat als je vliegt?’ AcroYoga helpt je om je angsten te overwinnen. Het helpt je om meer te vertrouwen, op jezelf en anderen. Marijke leert je tijdens ZIN hoe je de yogamat met een ander kan delen. Geef je over aan hemelse partneryoga-poses en kriebel de acrobaat in jezelf wakker. Lift elkaar de lucht in. Grote mensen mogen weer even kind zijn. Speel met zwaartekracht en ontdek dat je veel meer kunt dan je denkt. Kom lekker spelen en de tijd vergeten!
Er zijn nog veel meer yogasessies te vinden tijdens ZIN.

Vrije Kees

LEZING

Vrije Kees

In deze lezing nemen we je mee in het gedachtengoed van Vrije Kees: hoe kan het zijn dat iets of iemand anders iets over jou te zeggen heeft en hoe maak je je daar los van? Dus hoe zorg jij ervoor dat jij je eigen en enige autoriteit bent en blijft? Vanuit verbinding van mens tot mens?

Er zijn nog veel meer lezingen te vinden tijdens ZIN.

Marthe & Lars

KIRTAN

Marthe & Lars

Laat je meevoeren naar India tijdens de Kirtan, waarin we terugkeren naar ons hart. Door het zingen van mantra’s gaan we in meditatie. Een betoverende muzikale reis onder leiding van Lievelings-eigen Marthe en Lars, ondersteund door Manon en Peter met diverse instrumenten en zang.

Dina Karagić

VOEDING & LIFESTYLE

Dina Karagić

Een workshop speciaal voor vrouwen: ‘Menstrual Cycle Health with Herbs & Nutrition’. Dina Karagić leert je tijdens ZIN over de verschillende fasen van de menstruatiecyclus, zowel vanuit westers als oosters perspectief.
De juiste voeding en voedingsstoffen kunnen een hoop goeds doen voor ons lijf.
Na de leersessie helpt Dina je met het creëren van een persoonlijke kruidentinctuur, gemaakt met de verse kruiden uit de moestuin van De Lievelinge.
Deze workshop is in het Engels.

MONICA CORONADO

ZANGERES

Monica Coronado

Kom vrijdagavond genieten van het optreden van Monica Coronado uit Barcelona, een getalenteerde zangeres, performer en docente. Ze componeert haar eigen muziek en speelt piano, gitaar en percussie-instrumenten.

Brechtje

INTRODUCTIE IN DE TANTRA

Brechtje

Tantra is de passie van Brechtje. Want Tantra heeft haar weer leren voelen, leren genieten en leren leven. In Azië studeerde ze Taoistische technieken, Tantrische filosofie en ervaarde ze hoe essentieel je seksualiteit is voor je levensenergie. Ben jij benieuwd naar Tantra? Tantra gaat over verbinding, zelfliefde en je eigen passie & seksuele energie leren voelen. Geen Kama Sutra, naaktheid of urenlange seks – wel meer verbinding met jezelf en met je eigen levensenergie. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een gezonde portie nieuwsgierigheid en een open mind.

meer info

Verwacht nog veel meer inspirerende workshops tijdens ZIN.

Yarun Dee

DJ

Yarun Dee

We betreden de nacht al dansend met Yarun Dee. Inmiddels is hij een bekend gezicht op de Lievelinge en heeft hij ons al meermaals betoverd met zijn muzikale talenten. Yarun Dee is uitgegroeid tot een DJ met een unieke stijl binnen de consciousness gemeenschap.

Zijn geluid is een fusie van een breed scala aan elektronische genres, vermengd met folkloristische en tribale dansmuziek. Op de dansvloer heerst een ruimtelijk en aardend gevoel, verrijkt met hartverwarmende melodieën en krachtige beats. Meeslepende ritmes die je lichaam doen dansen, je geest tot rust brengen en je spirit laten uitdijen. Kom je dansen?

Bobbie

ADEM & IJS

Bobbie

Tijdens een Adem & IJs-sessie los je emotionele blokkades in je lichaam op en verken je je grenzen. Je maakt kennis met verschillende ademmethodes om je zenuwstelsel te activeren en vervolgens weer te kalmeren en zo in een diepe ontspanning te komen.

Hierna ga je je kracht vinden in het moment van diepe overgave in het ijsbad. Het vraagt om een tijdelijke inlevering van zekerheid, het loslaten van je verwachtingen en comfortabel worden met het oncomfortabele.

Kom in verbinding met jezelf!

Verwacht nog veel meer inspirerende workshops tijdens ZIN.

Iris Inaya

RESOUL SESSIONS

Iris Inaya

Meer vrijheid, rust en verbinding met wie je ten diepste bent. Dat is het doel van de ‘Resoul Sessions’ van Iris Inaya. Iris is een multidimensionaal energiewerker en tijdens ZIN zal ze vooral met Kundalini-energie, haar zang en lightlanguage werken.

Lightlanguage (of zielentaal) kan gezien worden als een ‘vergeten’ heilige frequentietaal. Naast wat ze in geluid (en beeld) brengt, helpt ze mensen ook met het herinneren van hun eigen zielentaal.
Alles wat ze creëert is erop gericht om ons te bekrachtigen in het wakker worden van wie we zijn als ‘multidimensionale lichtwezens’. En dat in een menselijke ervaring. Zodat al onze oorspronkelijke creatieve en intuïtieve kracht weer naar boven komt. En daar wordt een mens gelukkig van!

Jantine Winter

SHINRIN YOKU

Jantine Winter

Ga je mee met Jantine Winter voor Forest Therapy in ons Lingebos? Shinrin Yoku is een Japanse vondst en betekent letterlijk ‘een bad nemen in het bos’. Het wordt ook wel vertaald als ‘bos-therapie’, vanwege de helende eigenschappen van het bos.

Door al je zintuigen heel bewust te activeren leer je hoe je met hulp van de natuur meer in het ‘nu’ kunt zijn. Je gedachten raken daardoor op de achtergrond en je komt in contact met jezelf, met wie jij ten diepste bent.

DINA

ZANGERES

DINA

Deze zangeres heeft een missie: haar luisteraar een uitweg bieden om een moment stil te staan in de snelheid van de hedendaagse wereld. DINA maakt World Indie. Repetitieve gitaarpartijen, West-Afrikaanse grooves, heerlijke gitaarvibes en niet te vergeten DINA’s warme stem, waarvan het geluid rechtstreeks uit haar hart afkomstig is, zijn een kenmerk van haar muziek.

Mathijs van der Lee

KRAV MAGA

Mathijs van der Lee

Mathijs van der Lee laat je tijdens ZIN kennismaken met Krav Maga. Dit is een Israëlisch verdedigingssysteem, dat zich richt op het overleven van realistische, (levens)bedreigende situaties. Het gaat uit van instinctieve reacties van het lichaam. Krav Maga is niet sierlijk en besteed weinig aandacht aan eer of aanzien. Je hoeft niet sterk, fit of ervaren te zijn. Je mag gewoon lekker jezelf zijn.

ANITA & LOTTE

WORKSHOPS

Anita & Lotte

Maar liefst twee workshops van deze dames tijdens ZIN. Anita & Lotte geven je tijdens hun workshop ‘Van masturberen naar zelfbeminning’ handvaten voor een fijne seksuele relatie met jezelf. Om je standaard riedeltje te vervangen door ontspannen tenenkrullende en liefdevolle zelfbeminning.

Tijdens hun workshop ‘ZIN in seks!’ – een workshop speciaal voor vrouwen – zal het gaan over hoe meer uit het hoofd te komen en terug in het lijf.

 • Lezingen
 • Concerten
 • Ecstatic Dance
 • Ademwerk
 • IJsbad
 • Qi Gong
 • Filosofie
 • Meditaties
 • Innerlijk werk
 • Familie opstellingen
 • Tarot
 • Handlezen
 • Krav Maga
 • Boogschieten
 • Sauna
 • Wildplukken en koken
 • Stembevrijding
 • Reiki
 • Klankreizen
 • Ligconcerten
 • Ademreizen
 • Haka
 • Kundalini dans
 • Introductie in de Tantra
 • Shinrin Yoku

… en nog veel meer. Dompel je onder, laat je meevoeren en verrassen. Heb je er ZIN in?

Boek dan hier jouw weekender