groeien zin weekender
groeien zin weekender
zin weekender
zin weekender
zin weekender
zin weekender
zin weekender

ZIN

Verdiepende weekender op z’n Lievelings 31 mei – 3 juni 2024

Welkom op de derde editie van ZIN. Een helend weekend in de Lievelinge oerklei. Buitenspelen en thuiskomen. Hier, in het onvergetelijke nu.

We gaan de derde editie tegemoet, en hebben alle feedback along the way meegenomen in het brouwproces van deze magische weekender. Daar waar we iets vaker de herhaling opzoeken dan voorheen, zodat de kans groter is dat aan bod komt waar jij speciaal voor afreist naar ons.

HET KOSTENPLAATJE:

VOLWASSENEN
Kamperen € 45,- p.p. voor 3 overnachtingen of de kosten van de gekozen Huurling* + ZIN arrangement € 130,- p.p.

KIDS / JEUGD
0 – 4 jaar gratis
Vanaf 4 -18 jaar € 15,- p.p. voor 3 overnachtingen of de kosten van de gekozen Huurling* + ZIN arrangement € 45,- p.p.

*ex reserveringskosten en milieuheffing & toeristenbelasting

BOEKEN

In de lente van 2024 vindt de derde editie van ZIN plaats; een gezamenlijke duik in het diepe. Wees welkom op dit avontuur langs kracht- en speelvelden. Verbonden met elkaar, de elementen, de Lievegrond en bovenal met onszelf.

Tijdens dit hele weekend vind je een wirwar aan verdiepende activiteiten op meerdere binnen- en buitenlocaties; Een bos vol mogelijkheden. Met zingeving – in de breedste ZIN van het woord – als leidraad. Workshops, lezingen, (groeps- en één op één) sessies en ceremonies. Maar ook live muziek, dansen, creatie, markt, bosavonturen, massages, sauna, heerlijk eten en drinken, zwemmen, vuur en een gezonde portie humor.

Speelsheid alom, want ook dat zijn wij als Lievelinge in de kern. We vieren het leven, maar we keren ook naar binnen, verdieping als medicijn tegen vervlakking. Dat is dus ook wat je van ons kan verwachten, het aanbod is van de bovenste plank, maar we zijn niet te vangen binnen retraite kaders. Ga en sta waar je wilt: Jij kiest zelf je flow.

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen voor een ontdekkingstocht binnen je eigenste zelf.. samen met ons!

Achter de schermen brouwen wij een mega fijn programma voor 2024, toch nieuwsgierig? Dit is een greep uit het programma van 2023:

Hoe jouw weekend er uit ziet, kies je helemaal zelf. Alles wat we aanbieden is optioneel. Je gaat en staat lekker waar je zelf wilt. We bieden ons verdiepende programma aan in de Spiegeltent, de Boskapel, de tipi, de sauna, het Lingebos, het middenterrein.. Bij ons restaurant Kees&Kwartel en vanuit serveren we voedzame Ayurvedische, kleurrijke maaltijden, sappen, elixers en meer. Op elk moment van de dag kun je je laven aan de helende werking van het bos, het heerlijke zwemmeer, de vogelconcertjes en de verbinding met elkaar en jezelf. Een greep uit het programma van 2023:

Gaby Moon Crow & Naz

SHAMANIC BREATH CEREMONY

Gaby Moon Crow & NAZ

combineren in hun Shamanic Breath Ceremony Ademwerk en Siberisch Sjamanisme. Tijdens Zin nemen ze je mee op ademreis met hun drums. Ademwerk is een krachtige techniek om inzicht te krijgen, te helen, te zuiveren en patronen te doorbreken. Het kan ons laten zien waarom we bepaalde zaken (nog) niet in ons leven hebben en brengt je daar waar heling nodig is. Het kan je mee op reis nemen. Het komt regelmatig voor dat mensen een trancedente ervaring hebben tijdens het Ademwerk of gaan reizen in Sjamanistische of energetische werelden.

meer info

Er zijn nog veel meer ademsessies te volgen tijdens ZIN.

Sara Hermanides

Ode aan de Magie

Sara Hermanides

Sara Hermanides is sjamaan en expert op het gebied van (vrouwelijk) Leiderschap, symboolbewustzijn en ‘trailblazer’ in het sjamanistische veld waar zij mensen gidst in de diepere lagen van bewustzijn. Als corporate coach werkte zij 12 jaar in verschillende lagen van organisaties. Zij is (samen met Sven Goedbloed) oprichter van IN THE HEART OF CHANGE en auteur van Ode aan de magie en coauteur van onder andere Voor alles dankbaar. Samen met Lars Sørensen maakt zij de podcast ODE AAN DE MAGIE. www.odeaandemagie.nl

Er zijn nog veel meer live sprekers tijdens ZIN

Nina Beem

QUANTUM VISSSTICKS

Nina Beem

Is experience designer, entertainer, docent toegepaste neurowetenschappen en bakfietsmoeder uit Amsterdam Oost. Met Amsterdamse humor neemt ze je in ‘Jip & Janneke’ taal mee in de wereld van neurowetenschappen, hartcoherentie, mentale repetitie en de wet van aantrekking. Een grappige tango tussen Spiri Wiri Wonderland & klinkklare wetenschap. In de sessie krijg je handige life hacks om je huis, tuin en realiteit nog meer te rocken. Én tools om de wet van aantrekking/ synchroniciteit aan te switchen, die Einstein ‘spooky action at a distance’ noemde.

meer info

Verwacht nog veel meer inspirerende lezingen en workshops op ZIN.

Dagmar Aben

HELENDE KLANKREIS

Dagmar Aben

Tijdens zin zal Dagmar je meenemen op een Helende klankreis met haar gong, klankschalen, drum en stem. Door te luisteren naar verschillende klanken zal je landen in je lijf. Dat is een mooi cadeau aan jezelf. Door klank kan (zelf)vertrouwen, blijdschap, vrede en harmonie ervaren worden. Klank dringt door tot in de diepste lagen van je bewustzijn. Wanneer je jezelf hiervoor opent dan zul je ervaren dat je steeds meer in balans en levenskracht komt. Klank kan verdieping en inzicht geven en je helpen om het lichaam te resetten en releasen van spanning en stress.

meer info

Er zijn nog veel meer klankreizen te ervaren tijdens ZIN.

Julie de Ruijter & Beer van Geer

TOTEM Ritueel

Creëer een kunstwerk met je hartritme

Ervaar dit jaar een bijzonder Totem Ritueel, waarbij je onder begeleiding van de kunstenaars Julie de Ruijter en Beer van Geer een kunstwerk maakt op basis van je eigen hartritme. Tijdens het interactieve ritueel word je hartslag opgenomen en omgezet in een prachtig kunstwerk. Daarna krijg je de mogelijkheid om intuïtief je eigen Totem te tekenen.

Je hartritme is een unieke expressie van je innerlijke ritme en staat van zijn. Tijdens de ervaring kun je je afstemmen op je natuurlijke ritme en belangrijke transities in je innerlijke landschap markeren. Dit ritueel kost €49 per persoon en je krijgt zowel je hartritme kunstwerk (A3-formaat) als je eigen getekende Totem mee naar huis. Heb je je ZIN ticket bemachtigd, wees er snel bij en boek nu alvast jouw Totem Ritueel via deze link, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Yarun Dee

DJ

Yarun Dee

We betreden de nacht al dansend met Yarun Dee. Inmiddels is hij een bekend gezicht op de Lievelinge en heeft hij ons al meermaals betoverd met zijn muzikale talenten. Yarun Dee is uitgegroeid tot een DJ met een unieke stijl binnen de consciousness gemeenschap.

Zijn geluid is een fusie van een breed scala aan elektronische genres, vermengd met folkloristische en tribale dansmuziek. Op de dansvloer heerst een ruimtelijk en aardend gevoel, verrijkt met hartverwarmende melodieën en krachtige beats. Meeslepende ritmes die je lichaam doen dansen, je geest tot rust brengen en je spirit laten uitdijen. Kom je dansen?

Journey of Serene

Ga mee op ademreis

Journey of Serene

Ademwerk is een krachtige techniek om met de fysieke, emotionele en spirituele lagen van onszelf te werken. Muziek brengt verbinding. Jij luistert naar de muziek en de muziek luistert naar jou.

Journey of Serene verzorgt dit weekend een muzikale live experience met ademwerk en meditatie. Kom in verbinding met jezelf en laat je verrassen door de betoverende klanken.

Karin Seine

Organisatie opstelling

Karin Seine

Karin is familie en organisatieopsteller en intuïtief systemisch coach. Tijdens ZIN begeleid ze een organisatieopstelling voor ondernemers en ZZP-ers. Hiermee kun je op een uiterst effectieve manier inzicht krijgen in het krachtenveld waarin jij of je bedrijf verkeerd. Het is een helder middel om onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen zichtbaar te maken en daar ook daadwerkelijk verandering in te brengen. Dat scheelt je zoveel nadenken en vergaderen, maar  geeft je diepe inzichten. Op zondag duik je met Karin de Mata Hari in om ondernemersvragen te onderzoeken. Ook als jij zelf geen vraag inbrengt zal een opstelling van iemand anders enorm kunnen bijdragen aan jouw ontwikkeling als ondernemer.
 

meer info

Op zaterdag zal Karin ook aanwezig zijn in de Spiegeltent om met meerdere opstellers familieopstellingen te begeleiden.

Coosje Knape

MARIA MAGDALENA CEREMONIE

Coosje Knape

Voel jij dat Maria Magdalena jou roept? Dan is het tijd om haar te herinneren. In deze women-only ceremonie begeleidt Coosje jou vanuit een veilige bedding naar wat diep van binnen in jou aanwezig is: jouw Vrouwelijke Goddelijkheid.

meer info

Er zijn nog veel meer ceremonies waar je aan mee kan doen tijdens ZIN.

Sven Goedbloed

De Sjamaan en de manager

Sven Goedbloed

Sven Goedbloed is sjamaan en consultant. Met zijn organisatie IN THE HEART OF CHANGE biedt hij samen met Sara Hermanides ceremonies, intensives en jaartrajecten waarin diepere lagen van bewustzijn en leiderschap geactiveerd worden. Sven is auteur van De sjamaan en de manager en coauteur van onder andere Voor alles dankbaar en Dream on. Samen met Sara maakt hij de SVEN EN SARA PODCAST. www.intheheartofchange.com

Verwacht nog veel meer inspirerende sprekers tijdens ZIN.

Bregje

INTRODUCTIE IN DE TANTRA

Bregje

Tantra is de passie van Bregje. Want Tantra heeft haar weer leren voelen, leren genieten en leren leven. In Azië studeerde ze  Taoistische technieken, Tantrische filosofie en ervaarde ze hoe essentieel je seksualiteit is voor je levensenergie. Ben jij benieuwd naar Tantra? Tantra gaat over verbinding, zelfliefde en je eigen passie & seksuele energie leren voelen. Geen Kama Sutra, naaktheid of urenlange seks – wel meer verbinding met jezelf en met je eigen levensenergie. Iedereen is welkom, ervaring is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een gezonde portie nieuwsgierigheid en een open mind

meer info

Verwacht nog veel meer inspirerende workshops tijdens ZIN.

Fralalai

Concert

Fralalai

Fralalai is een harpist, zangeres en kunstenaar die muziek gebruikt als middel om de heilige essentie die binnen en rondom ons ligt, te ontwaken. Door de glinsterende snaren van haar harpen, het aardse ritme van haar drum, de engelachtige tonen en emotionele diepte van haar stem, verbindt ze ons met ons hart en onze gevoeligheid, en wekt ze op wat magisch, mysterieus en diepgaand is. Haar teksten zijn bezweringen die voortkomen uit archaïsche herinneringen en betoverende rijken, en creëren een universele taal die rechtstreeks tot het hart spreekt.

Nada Naga

ALLES IS KLANK

Nada Naga

“Alles is Klank”. Het universum trilt en de kern van je ziel resoneert met die vibratie. Als je je hiervan bewust bent kun je in harmonie zijn met de wereld om je heen. Nada Naga geeft vanaf 1996 bijzondere droomtijdconcerten waarbij je, liggend op een matje in een ontspannen omgeving, kunt genieten van geïmproviseerde klanken. Er worden klanksferen gecreëerd die de bezoekers op verschillende bewustzijnslagen kunnen ervaren en die een diep ontspannende werking hebben.

meer info

Tijdens ZIN kan je genieten van nog veel meer klankenreizen.

Natahli Millecam

YIN YOGA

Natahli Millecam

Geeft tijdens ZIN yin-yoga. Ze neemt je mee op reis door je hartchakra. Een heerlijke start van de dag met een boost zelfliefde.

meer info

Tijdens ZIN zijn er nog veel meer yogasessies.

Hermelijn van der Meijden

9 Geheimen van de vrouw

9 Geheimen van de vrouw

Laat je meevoeren door de 9 geheimen van de vrouw door Hermelijn van der Meijden. Eén wens kan je hele leven op zijn kop zetten. Zodra je hem besluit te realiseren. Dat ondervindt Hermelijn van der Meijden als ze haar zinnen zet op de goddelijke seks die haar huwelijk is uitgevlogen. Op zoek naar de diepere waarheid over liefde en seksualiteit, reist ze af naar Kreta, Egypte en Ierland, waar priesteressen eeuwenlang gewaakt hebben over de vrouwelijke creatiekracht die ons moderne voorstellingsvermogen te boven gaat. Daar, op de geboortegrond van goden en godinnen, ontrafelt ze misvattingen over vrouwen en mannen, vindt ze lang vergeten sleutels naar magische seksualiteit.

Pleasure Society

Ode aan jouw seksualiteit

Shari Klein

De Pleasure Society wil het taboe rondom seksualiteit doorbreken. Dat probeert Shari Klein op speelse, easy going manieren te doen. Shari (tevens oprichter van de Pleasure Society) nodigt je tijdens deze workshop uit een ode te geven aan jouw seksualiteit. We schrijven samen een (liefdes)brief aan dit stuk van onszelf. Verwacht hier en daar wat erotische poëzie en muziek om je te helpen deze ode te brengen aan jouw seksualiteit.

Marijke vd Linde

ACRO YOGA

Marijke vd Linde

“Wat als ik val? Oh, maar lieverd, wat als je vliegt?’ AcroYoga helpt je om je angsten te overwinnen. Het helpt je om meer te vertrouwen, op jezelf en anderen. Marijke leert je tijdens ZIN hoe je de yogamat met een ander kan delen. Geef je over aan hemelse partneryoga-poses en kriebel de acrobaat in jezelf wakker. Lift elkaar de lucht in. Grote mensen mogen weer even kind zijn. Speel met zwaartekracht en ontdek dat je veel meer kunt dan je denkt. Kom lekker spelen en de tijd vergeten!

meer info

Er zijn nog veel meer yogasessies te vinden tijdens ZIN.

Socrates

DJ

Socrates

Net als de filosoof blijft DJ Socrates altijd verder vragen, verder kijken. Muziek en genres uit verschillende landen kruisen elkaar in zijn sets. Grenzen vervagen maar de groove blijft je als een dwaallicht meevoeren op avontuur. Voor zijn dansvloer blends gebruikt hij global reggae, afro beat, trippy organica & slow rave, cumbia & highlife met een flinke scheut zomerse zon. Hij heeft gedraaid in Parijs tot in Paramaribo, voor Ecstatic Dance maar ook voor Zwarte Cross en Oerol. Met 19 jaar ervaring op zak is DJ Socrates gerijpt als een goeie wijn. Laat je verleiden en ga dansend op reis naar het onbekende.
 • Lezingen
 • Concerten
 • Ecstatic Dance
 • Capoeira
 • Ademwerk
 • IJsbad
 • Qi Gong
 • Mediaties
 • Innerlijk werk
 • Familie opstellingen
 • Tarot
 • Handlezen
 • Filosofie
 • Ecoprinten
 • Boogschieten
 • Vuurlopen
 • Zweethut
 • Sauna
 • Wildplukken en koken
 • Enneagram workshop
 • Reiki
 • Ligconcerten
 • Ademreizen
 • Haka
 • Kriebelmeisjes
 • Introductie in de Tantra
 • Shirin Yoku
 • Stembevrijding

… en nog veel meer. Dompel je onder, laat je meevoeren en verrassen. Heb je er ZIN in? Boek dan snel deze weekender.