Receptie

Encyclopedie der Lievelinge.

Als ze het ergens anders niet weten, weten ze het bij de receptie. Het is de plek waar je in- en uit kan checken en ook informatie en flyers kan vinden over alles op en rond de camping. De receptie is telefonisch of per mail bereikbaar, maar de meestgestelde vragen hebben we hieronder voor je neergezet.

Veelgestelde vragen

Waar mag ik een fikkie stoken?

Elke avond maken we op het middenterrein een groot kampvuur, maar onder bepaalde voorwaarden is het toegestaan om ook bij je eigen plek een vuurtje te maken. Je kan hiervoor een vuurschaal huren: deze staan naast de receptie. De vuurschalen worden per dag verhuurd en huur en borg kun je betalen bij de receptie (of de Kees & Kwartel, wanneer de receptie dicht is).

Kan ik een fiets huren?

Dit kan! De fietsen zijn per dag bij de receptie te huren.

Waar kan ik mijn kleren wassen?

Wassen en drogen kan bij een van onze badhuizen. Muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie, of via Jamezz bij de Kees & Kwartel. Wasmiddel is niet inbegrepen.

Waar kan ik mijn auto zetten?

Het terrein van de Lievelinge heeft ruimte voor maximaal 1 auto per kampeerplek. Dit gaat op kenteken en hiervoor heb je een autokaart nodig; deze krijg je bij het inchecken en is anders verkrijgbaar bij de receptie.

Komen jullie met meerdere auto’s, dan kan er gebruik gemaakt worden van de parkeerplaats van Staatsbosbeheer op 400 meter lopen van de camping. Bij grote drukte kan het zijn dat ook de eerste auto bij Staatsbosbeheer geparkeerd moet worden. Parkeren buiten de poort aan de Haarweg is niet langer toegestaan. Doe je dit wel dan loop je de kans bekeurd te worden.

Hoe krijg ik mijn spullen op mijn plekje?

De Lievelinge is in principe een autovrije camping, maar op de dag van aankomst en vertrek mag onder voorbehoud met de auto naar de plaats gereden worden. Voor de rest van de week zijn aan het begin van de parkeerplaats bolderkarren te vinden die vrijelijk gebruikt mogen worden (maar we vinden het erg fijn als je hem na afloop even terugzet).

Contact

Wij zijn buiten het seizoen niet telefonisch te bereiken, check even goed of jouw vraag op deze website terug te vinden is. Heb je na het bekijken van de website toch nog vragen? Stuur ons dan een mail, wij streven er naar deze binnen 48 uur te beantwoorden.

Check even goed of jouw vraag op deze website terug te vinden is: staat het antwoord van jouw vraag niet op onze website, mail dan naar info@lievelinge.nl.

Je doet ons een groot plezier als je alle vragen in 1 mail kunt stellen (vermeld altijd je reserveringsnummer bij een vraag over jouw boeking).

Omdat het vaak druk is bij de receptie zijn wij het beste telefonisch te bereiken tussen 10:00 en 12:00.

0183 630 631

Kampeerterrein de Lievelinge
Haarweg 6
4214 KL  Vuren
Let op! Soms verdwijnen de mails die je van ons ontvangt in je spambox. De beveiligingsfilters zien ons adres dan als onveilig. Bij de instellingen kun je ons als veilig adres aangeven zodat al onze berichten direct in jouw postvak in terecht komen!