Neverland

In het verre oosten van ons Lievelandgoed ligt Neverland. Een machtig mooi festival terrein met ons parade paardje, de klassieke Spiegeltent.

Een prachtige ronde ruimte die zich uitstekend leent voor het meest chique diner tot fabelachtige dansfestijn. Van presentatieruimte tot casual borrel: you name it, we toveren haar er naar om. Bij de Spiegeltent en op ons Middenterrein kunnen we tot 23:00 uur lekker los op versterkte muziek. Daarna stappen we over op de Silent Disco en dansen we geruisloos nog even door tot max 01:30 uur. Buiten op het ‘dorpsplein’ brandt het Lievelingsvuur en is er de ruimte om aan lange tafels bourgondisch te dineren, of je juist lekker losjes te laten verrassen door onze verschillende foodtrucks. Het amfitheater staat klaar om als prachtig decor te dienen tijdens jullie droomevent. Rondom Neverland is er ruimte genoeg om het nomadenkamp op te slaan. Na een vruchtbare dag rollen jullie zo een tentje of camper in.

 • Capaciteit Spiegeltent: 250 zitten en 300 staan (binnenlocatie)
 • Capaciteit Amfitheater: 250 zitten en 400 staan (buitenlocatie)
 • Capaciteit Spiegelplein: 150 staan (buitenlocatie, aangrenzend aan de Spiegeltent)

De Spiegeltent

De authentieke en unieke Spiegeltent is de Koningin onder onze locaties. Een prachtige nostalgische ruimte geschikt voor een groter zakelijk evenement.

Je huurt haar inclusief Spiegelplein, het amfitheater en Neverland: zo hebben jullie helemaal je eigen terrein. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus kom vooral je wensen bespreken zodat we samen jullie succesevent kunnen gaan vormgeven.

Huren?

De Spiegeltent is te huur op doordeweekse dagen van maandag tot en met donderdag in het voor- en naseizoen (het weekend, vakantie- en feestdagen zijn uitgezonderd).

Mocht je een workshop, teambuilding of presentatie willen geven kun je uit de voeten met onze basisopstelling. De ruimte is geschikt voor groepen tot 300 personen, maar ook met een groep van 50 is het gezellig door de charmante sfeer en ronde ruimte. Vanuit ons restaurant Kees & Kwartel zijn diverse opties voor Hemelse Kost & Nattigheid op locatie mogelijk. De groepsprijzen vind je hier.

Omdat we het wiel vaker uitgevonden hebben, hebben we het Spiegeltentarrangement van €7850,- in het leven geroepen voor allerhande partijtjes.

Je hoeft niet meer na te denken over de personeelskosten*, het organiseren, het versieren, het dekken van de tafels met prachtig servies of de glanzende glazen die vol verwachting klaar zullen staan om hun eerste druppels te ontvangen. Onze technicus zorgt voor een strak licht- en geluidsplan.

Tot 23:00 mag de muziek over de boxen in de Spiegeltent, hierna gaat het feestje indien gewenst over in een silent disco tot max. 01:30 uur. Voor de doorzakkers onder ons brandt het vuurtje bij het Lievelinge Hart altijd.

In het Spiegeltentarrangement:

 •  Huur van ons ‘Festivalterrein Neverland’;
 •  Spiegeltent klaargestoomd voor een feestje: inclusief meubilair, bar met koelingen en tapinstallatie, podium, DJ-booth, Tentkachel, aankleding, deco en 100 jaar aan feestziel;
 •  Huur van ons Spiegelplein inclusief eiken meubilair, feestverlichting, buitenverlichting, grote vuurschaal, aankleding en deco;
 •  Huur van het Amfitheater met buitenpodium & Spiegelplein inclusief volledige aankleding en decoratie; met geluidsversterking en licht;
 •  Huur van onze volledige geoutilleerde Spiegelkeuken voor je diner, borrelhapjes en middernachtsmaaltje;
 •  Huur van een gastheer of gastvrouw voor de productie van je feest;
 •  Huur van een team van professionele koks en bedienend personeel;
 •  Op- en afbouw van je feest en technische ondersteuning, door ons Terreinteam;

Hoewel we veel in huis hebben, moeten we toch enkele zaken nog inhuren. Hiervoor werken we met vaste partners, die ook in het Spiegeltentarrangement inbegrepen zitten:

 •  Een Licht-&-Geluidspakket (inclusief technische bemanning, 16x multi color led par, 8x spot moving head, 2x 500W PC frontlicht met dimmer, Electro Voice Tour X geluidssysteem, Allen & Heath mixer, Sennheiser draadloze microfoon, RCF DJ monitor en Pioneer CDJ’s DJ-set);
 •  Een huisstylist voor de aankleding van de locaties voor diner en feest;
 •  Een bloemenpakket inclusief ‘bloemenmeisje’ voor het schikken van een rijk pakket aan vazen met bloemen;
 •  Servies, keukenmaterialen, bestek, glaswerk & tafellinnen.

* m.u.v. Partymanagement fee 4% over de offerte

Vraag een offerte aan